VÍZILABDA

2020.02.19. 11:56

Eger friss Európa-bajnok vízilabdázóját klubja is elismerte

Új együttműködő partnert, támogatót mutatott be szerda reggeli sajtótájékoztatóján az Egri Vízilabda Klub. Az új szponzor négy személyautóval érkezett.

Molnár Helga

Hosnyánszky Norbert az Eger Vízilabda Kiválósága plakettet tegnap vette át Fotó: Lénárt Márton

Az egylet vezetősége a Bitskey Aladár Uszoda klubhelyiségében jelentette be, hogy a Miskolc Motors Kft. csatlakozott a támogatókhoz. Sándor Attila, a társaság cégcsoportjának ügyvezető igazgatója bemutatta a gépjármű értékesítéssel foglalkozó céget.

– Sokat gondoltunk azon, hogyan tudnánk a céget marketing szempontból jobban megismertetni Heves megyében is. Nagyon jó a tapasztalunk a sportszponzoráció terén, mintegy hatvan autónk mozog e téren – fogalmazott a vezető. Mint mondta, támogatják a labdarúgást, a jégkorongot, a kosárlabdát, a röplabdát és a vízilabdát is.

Négy kiválóság ülhet a szponzorautókba. A szerződés szerint egy évig állnak rendelkezésre a járművek Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Tudjuk, hogy Egerben meghatározó sportágnak számít a vízilabda, így szeretnénk jelenlétünkkel a klub munkáját segíteni, hírnevünket pedig tovább öregbíteni – tette hozzá. Négy kiválóság ülhet a szponzorautókba. A szerződés szerint egy évig állnak rendelkezésre a járművek

Az együttműködés részleteit az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke, Szécsi Zoltán tárta elő. Szavai szerint elnöki munkáját másfél évvel ezelőtt szponzor kereséssel kezdte, s most sikerült olyan prémium partnert találni, aki méltó az egri pólósport hírnevéhez.

– Igyekeztünk a klub emblematikus személyiségeinek kis segítséget nyújtani, így Dabrowski Norbert, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert és Baksa Benedek ülhet be az autókba. Gondolunk a jövőre is, így Baksa Benedek gépjárműve nem véletlenül zöld rendszámú. Ő egyike az egyesület fiatal tehetségeinek, s a következő évek meghatározó alakjainak – fűzte hozzá.

Hosnyánszky Norbert Eger Vízilabda Kiválósága is. A plakettet szerdán vette át
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Az ügyvezető bízik abban, hogy a támogatás idővel kibővülhet. A tizenkét hónapra szóló megállapodás klasszikus bérautószerződésnek számít.

A tájékoztatón Szécsi Zoltán átadta az egylet által alapított Eger Vízilabda Kiválósága plakettet, amit a friss Európa-bajnok, olimpia és világbajnok Hosnyánszky Norbert kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában