VÍZILABDA

2020.02.13. 09:41

Egerben a lilák tripla annyi gólt dobtak, mint a hazaiak

A női OB I. 12. fordulójában az éllovas simán vette az egri akadályt.

Heol Sport

A vízfüggöny nem védte meg az egri kaput góloktól...

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

LILLAFÜREDI-ÁSVÁNYVÍZ-ZF-EGER–UVSE

6–18 (2–5, 1–6, 1–5, 2–2)

Eger, Bitskey uszoda. V.: Vogel, Kun.

EGER: Magyari – Szilágyi D. 3, Menczinger, Czigány 1, Szmodics, Vályi F., Polák. Cs.: Dobi 1, Katona, Tóth 1, Szilágyi Sz., Kolarova, Bódi. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.

UVSE: Gangl – Antal 2, Kisteleki 1, Szücs, Keszthelyi 5, Parkes 6, Faragó. Cs.: Maczkó, Valentin, Baksa, Rybanska 2, Mucsy, Peresztegi 1, Telek 1. Edző: Benczur Márton.

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 7/1, ill. 8/6.

GÓL–ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 2/2.

KIPONTOZÓDOTT: Faragó.

A vízfüggöny nem védte meg az egri kaput góloktól...Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

BIROS PÉTER: – Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez! Olyan érzésem volt, hogy nem egy, hanem két osztálynyi különbség volt a csapatok között. Nagyon nehéz úgy állni a medence szélén, hogy bármi, amihez nyúlok ma, nem sikerült. Nem szabad összetörni, jön a pihenő, amit arra kell felhasználni, hogy erőt merítsünk és tovább tudjunk lépni.

BENCZUR MÁRTON: – Sokat készültünk a találkozóra, nagyon örülök a győzelemnek. Az őszi összecsapáson nem volt rendben a védekezésünk, szerencsére most azt láttam hátul is amit elterveztünk. Remek volt a találkozó hangulata, a szurkolók, a televíziós közvetítés, a szervezés mind-mind professzionális volt.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában