SÍSPORT

2020.02.13. 18:06

Száznyolc nagyrédei és gyöngyöstarjáni síelt Lengyelországban

A Male Ciche-i síközpontban sportoltak a fiatalok.

B. Cs.

A tábort versennyel zárták a gyerekek Beküldött fotó

Száznyolc résztvevőt vonultatott fel a Nagyrédei Szent Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Lengyelországba szervezett sítábora, amely immár a tizenkilencedik volt a sorban. A Male Ciche-i síközpontba a szokásokhoz hűen gyöngyöstarjáni diákok is elkísérték a rédeieket, egész pontosan tizennyolc tarjáni tanuló is élvezhette a téli sport szépségeit.

– A gyerekeket kezdő, haladó és „versenyző” kategóriába soroltuk, közülük a síeléssel csak most ismerkedők alapfokon megtanulták, miként kell siklani – közölte Lukács György. A nagyrédei testnevelő, egyben főszervező társaságában Kerekné Szilva Andrea, Zödös Szabolcs, Kerek Szabolcs, Csiba György, Szabad Csaba és Barna Tibor készítette fel a fiatalokat a délelőtti és a délutáni foglalkozáson.

A tábor utolsó napján minden gyermek versenyen vett részt, ahol a következők végeztek a dobogón.

A tábort versennyel zárták a gyerekek Beküldött fotó

Kezdő lányok: 1. Kitti Seiben, 2. Szűcs Szabina, 3. Márkus Molli. Kezdő fiúk: 1. Ludányi Gábor, 2. Zödös Zete, 3. Seiben Gergő. Haladó lányok: Noémi Balla. Haladó fiúk: 1. Ózsvári Bendegúz, 2. Ozsvárt Bence, 3. Cadenazzi Vittorio. Versenyző lányok: 1. Ludányi Veronika, 2. Szarka Lili, 3. Zödös Lilla. Versenyző fiúk: 1. Lipovszky Márton, 2. Majoros Zsombor, 3. Haverla Levente Bálint.

– A tartalmas tábor végén mindenki kapott egy búcsúajándékot, majd Zakopánéba látogattunk, onnan pedig haza. A támogatásért Bernáth Lászlónak, Dudás Andrásnak és a Gyermekeink Jólétéért Alapítványnak mondunk köszönetet – tette hozzá Lukács György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában