SZINKRONÚSZÁS

2020.07.07. 16:24

Az egri szinkronúszó tehetség is válogatózott

Az egri Jánosi Zengő is részt vett a Magyar Szinkronúszó-szövetség válogatóján, amelyet az utánpótlás- és juniorkorosztály számára rendeztek a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

B. Cs.

– Az igazat megvallva, két hét edzés után a három hónapos kihagyást még nagyon éreztük magunkon, nem minden alkalommal mozogtak azok az izmok úgy, ahogy mi akartuk. Nyugodtan kijelenthetem, mindent megtettem, hogy első éves utánpótlás korú versenyzőként megmutassam, képes vagyok helytállni a nálam akár két évvel idősebbek mellett – mondta Budaörsi SC igazolt szinkronúszója, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Iskolájának diákja.

Jánosi Zengő megmérette magát Fotó: Heves Megyei Hírlap

Az eseményen az ország 14 egyesületének 80 tehetséges sportolója vett részt, hogy bepillantást nyerjen a válogatottak edzésmunkájába.

A felméréseken az általános és speciális képességek mérésén volt a hangsúly, kiegészülve balettfeladatokkal. A vízben most nem az erőnléti feladatokon volt a hangsúly, inkább a korábban elsajátított tudás és a fejleszthetőség állt a célkeresztben.

A három nap során egy szakmai bizottság – szövetségi kapitány, szövetségi edzők, szakmai bizottság elnöke, balett-, műugróedzők és a versenybírói bizottság elnöke – figyelte és értékelte a lányok munkáját.

Napokon belül meg lesz a válogató eredménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában