VÍZILABDA

2020.09.19. 08:08

A ZF-Eger edzője ki-ki meccsre számít

Míg a megyeszékhelyiek az eddig lejátszott két bajnoki mérkőzésüket egyaránt sikerrel vették, addig a debreceniek négy összecsapást követően pont nélkül szerénykednek a tabella utolsó helyén a férfi OB I. 5. fordulója előtt.

S. K.

Petrovai Márton nagy figyelmet vár csapatától a debreceniek ellen

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

ZF-EGER (5.)–DEBRECENI VSE (16.)

Eger, Bárány-uszoda, szombat, 12.00. V.: Tóth I., Kollár Gy.

– A hétközi Miskolc elleni kupamérkőzés jól szolgálta a felkészülést az előttünk álló bajnokikra – jelentette ki az egriek edzője, Petrovai Márton. – Az OB I-ben egy hét alatt három összecsapás vár ránk, a hajdúságiak elleni mérkőzést követően jövő szerdán Szentesen játszunk, majd szombaton a harmadik fordulóból elhalasztott BVSC elleni meccset pótoljuk.

Petrovai Márton nagy figyelmet vár csapatától a debreceniek ellen
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Arra a kérdésre, hogy az erőviszonyok alapján hová helyezi el a Debrecent, a tréner így válaszolt.

– Nem téveszthet meg bennünket a debreceniek Pécsett elszenvedett súlyos veresége, sokkal inkább mérvadó a Honvéd elleni szorosabb csata – folytatta Petrovai Márton. – Ki-ki meccsre számítok, ahol a győzelem megszerzése lebeg a szemünk előtt. Az utánpótlásunkból ezúttal Tymcyna Máté és Hajdú Botond kaphat lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában