KOSÁRLABDA

2020.09.25. 17:05

Szorosan indulhat az egri egyetemisták nyitómérkőzése

A férfi NB I/B Zöld csoportja 1. fordulójának mérkőzése következik.

F. B.

Máté Balázs fontos szereplő lehet az egrieknél

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

EKE-EGER-KOK–PÉNZÜGYŐR SPORTEGYESÜLET

Eger, Eszterházy csarnok, szombat, 17.00., V.: Jurák, Gaál, Horváth Cs.

Hétvégétől hosszú szünet után a kosárlabdaélet is megélénkül, szűkebb hazánkat érintően ugyanis kezdődik az NB I/B-s pontvadászat.

Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is a Zöld csoportban bizonyíthat a megyeszékhely felnőttegyüttese, amelynek finoman fogalmazva sem sikerült jól az előző szezonja. Miután jött a koronavírus és törölték a bajnokságot, így nem kellett a rájátszásban vért és verejtéket hullajtva kiharcolni a bennmaradást, idén viszont biztosan többet kell elérniük az egyetemistáknak, amennyiben nem kívánnak maguknak hasonló izgalmakat.

Máté Balázs fontos szereplő lehet az egrieknél Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Elég drasztikus leszek, de nem hazudok, nem hiszem, hogy túlzottan jól sikerült volna a nyári felkészülésünk – jelentette ki a tőle megszokott határozott stílusban Váczi Péter, az EKE-Eger-KOK vezetőedzője. – Augusztusban pedig minden jól állt, de egy hétre el kellett mennem az egyetem egyik sportszakos táborába, amikor pedig visszajöttem, meglehetősen szanaszét volt a társaság. A különféle betegségek, sérülések, iskolai és munkahelyi hiányzások révén lecsökkent létszámmal kellett dolgoznunk, ami meg is látszott a munka hatékonyságán. Alapesetben optimista is lehetnék és magabiztos sikert várhatnék az újonc Pénzügyőr elleni szezonnyitónkon, azonban az ismert okot miatt – beleértve, hogy a hátterünk továbbra is tragikus – igencsak szoros nyitómérkőzésre számítok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában