AMERIKAI FUTBALL

2020.10.12. 14:56

Az egri Hősök csapata féken tartotta a Lázadókat

Gólokban gazdag győztes mérkőzésen mutatkozott be az Eger Heroes csapata a divízió II. Keleti csoportjának 1. fordulójában.

B. Cs.

Joó Richárd és társai nagyon kezdték a meccset Fotó: Lénárt Márton

Fotó: Huszar Mark

EGER HEROES–REBELS OLDBOYS

42–34 (16–0, 12–6, 8–6, 6–22)

Eger, Felsővárosi Sporttelep.

HEROES: Antal István, Berg Zoltán, Bíró Tibor, Bleszity Erik, Bódi Barnabás, Bodnár Gergő, Eged Roland, Gyetvai Krisztián, Hegedűs Csongor, Herke Zsombor, Horváth Zsombor, Joó Richárd, Király Krisztián, Kiss András, Kosztik Kristóf, Lakatos Zsombor, Lemperger Lukács, Major Kristóf, Mata Kristóf, Orosz Levente, Orosz Timót, Papp Ádám, Spisák Erik, Sumi Richárd, Szilágyi Zsolt, Vakarcs Gergő, Váradi Dániel, Zagyva Gergő, Zámbó Mihály, Gál Patrik, Szabó Máté, Nagy Szilveszter, Pócs Kevin. Játékos-edző: Herke Zsombor.

Joó Richárd és társai nagyon kezdték a meccset Fotó: Lénárt Márton

 

Idei első mérkőzését játszotta a hősök csapata azok után, hogy a koronavírus-járvány miatt az év korábbi részében nem léphetett pályára a gárda. A fiatalokkal tűzdelt házigazdák kiválóan kezdtek a rutinos fővárosiak ellen, ám ahogy haladt előre az idő, úgy esett vissza az egriek teljesítménye. Közben a Lázadók gárdája egyre inkább lábra kapott, ám annyira mégsem, hogy a Heroes sikerét megakadályozta volna a Rebels.

 

HERKE ZSOMBOR: – Igazából ez egy jó kis edzőmérkőzés volt számunkra. Több mint egy éve nem játszottunk már, így végre más színű mezben lévőkkel tudtunk ütközni. Azok a fiatalok, akiket ezúttal kipróbáltunk, nagyon jól teljesítettek. A vendégeket egy-két hibával ugyan felhoztuk a végére, de győztünk, miközben ettől fontosabb, hogy csapatként tudtunk jó teljesítményt nyújtani annak ellenére, hogy kevés lehetőségünk nyílt közös edzésre.

Mivel a Jászberény Wolverines visszalépett, az ellenfelek javára 20–0-val jóváírták a meccseket. Azzal, hogy a CFS Guardians már három győzelmet tud felmutatni, eldőlt, hogy az Őrzők megváltották jegyüket a playoffba, a fennmaradó helyért a Heroes, Rebels, Renegades trió vív majd különharcot.

KÖVETKEZIK: Eger Heroes–Miskolc-Szirmabesenyő Renegades, október 17., szombat, 14.00.

A Keleti csoport állása

1. CFS Guardians 3 – 51 19

2. Eger Heroes 2 – 62 34

3. Miskolc-Szirmabesenyő Renegades 1 1 26 10

4. Rebels Oldboys 1 1 67 63

5. Jászberény Wolverines – 4 – 80

Megjegyzés: a Jászberény Wolverines visszalépett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában