kinevezés

2020.12.11. 16:31

Kovács Cs. Tamás az Egri Vízilabda Klub ügyvezető igazgatója

Fiatalos lendülettel, és a vízilabda iránti szeretetével érkezett haza Kovács Cs. Tamás, az Egri Vízilabda Klub ősszel megválasztott ügyvezető igazgatója. A jelenlegi helyzetről, jövőbeni céljairól, illetve a klub víziójáról a klub kérdezte az új ügyvezető igazgatót.

Heol

Kovács Cs. Tamás

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Arra a kérdésre, hogy hogyan lett az Egri Vízilabda Klub új ügyvezető igazgatója, Kovács Cs. Tamás úgy válaszolt: fontos kiemelni, hogy Szécsi Zoltán munkáját már a 2018-as megválasztását követően elkezdte segíteni. Akkor mint a klub Felügyelő Bizottságának elnöke vett részt a munkában. Egészen 2020. októberéig ebben a minőségében dolgozott, majd jött a felkérés, hogy ügyvezető igazgatóként segítse a mindennapokat.

Kovács Cs. Tamás arról is beszélt: hogyan alakult át a klub működése.

– Ebben a pozícióban eddig Szabó Ervin végezte kiválóan a teendőit, azonban ő más kihívásokat kapott – kezdte. – Kiemelt területen kell helytállnia mint sajtófőnök, hiszen egy teljesen új kommunikációt kezdtünk el felépíteni, amiben rendkívül összetett és nélkülözhetetlen feladata van. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem változtunk, hanem sokkal inkább bővültünk.

Arra a kérdésre, hogy mi a klub stratégiája az új ügyvezető igazgató úgy fogalmazott: az egri műhely a vízilabda bölcsője nem csak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is.

" data-show-text="true" data-width="">

">Bemutatkozik az Egri Vízilabda Klub ügyvezető igazgatója, Kovács Cs. Tamás.

 

– Vissza kell térnünk erre az útra, hiszen professzionális edzők, kiváló irodai munkatársak, infrastruktúra lehetősége rendelkezésünkre áll. Nehéz lenne felsorolni hány magyar bajnok, válogatott klasszis, kiváló OB I-es játékos került ki az egri medencékből. Sokszor hangoztatjuk, hogy igazi, családias hangulat határozza meg a mindennapjainkat, ezt kifejezetten erősíteni szeretném. Elérni azt, hogy minden egri gyerek vízilabdás akarjon lenni! Egy olyan helyen, ahol kiváló szakemberek irányítják az edzéseket, ahol a legkisebbekkel gyakorol a felnőtt példakép, ahol akár két háromszoros olimpiai bajnok mutat meg egy két trükköt a kicsiknek. Büszke vagyok arra, hogy Biros Péter irányítja a szakmai munkát, kevés klub mondhatja el magáról, hogy a világ valaha volt legjobbjai ott dolgoznak. Nem kis munkába fogtunk, hiszen a Bárány Uszoda kiesése az elmúlt években rányomta a bélyegét az utánpótlásra. A cél, hogy újra mi legyünk a legnépszerűbb állomás a sportágválasztás előtt álló családoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában