LABDARÚGÁS

2021.02.25. 16:49

Immár hivatalos: az Istenmezeje nélkül folytatódik a megyei II. osztály

A klubtól február 21-én érkezett bejelentést a Heves Megyei Versenybizottsághoz.

B. Cs.

Kecskés Erik is elbúcsúzott az ISE-drukkerektől Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila M-A

Immár hivatalosnak számít, hogy az Istenmezeje SE 1926 csapata visszalépett a 2020/2021-es megyei II. osztályú bajnokság további küzdelmeitől. A Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Versenybizottsága a klubtól február 21-én érkezett bejelentést követően legutóbb tartott ülésén kizárta az együttest. Így a folytatásban már kettővel kevesebb gárda szerepel a mezőnyben, tekintve, hogy a Bélkő SE-Balaton esetében hasonló történt, nevezetesen: létszámgondok miatt nem vállalta a tavaszi idényt az egylet. Ezek után 14 együttes mérkőzik egymással úgy, hogy a visszalépett csapatok aktuálisan ellenfelei szabadnaposok lesznek.

Ahogy a balatoniak részéről Csákvári Dániel játékos-edző, úgy az istenmezejeiek képviseletében Petrovics László elnök a Hírlapnak elmondta: nyáron szeretnének visszatérni a megyei futballéletbe, a III. osztályban szereplő csapatra összeszedik a játékosállományt.

Kecskés Erik is elbúcsúzott az ISE-drukkerektől Fotó: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

A megyei Fegyelmi Bizottság legutóbbi ülésén hozott határozataiból kiderül, hogy hat játékos részesült eltiltásban, két klubra pedig pénzbírságot róttak ki.

Az e heti fegyelmi büntetések

1 MÉRKŐZÉS: Bordács János (Poroszló SE), Gonda Attila (Vámosgyörk SE), Pásztor Kornél (Abasári SE), Tóth Gergő (Szőlőskert Nagyréde SC), Petyus Krisztián (Tarnamente SZSE U19), Váradi Noel (FC Hatvan U19)

Pénzbüntetés

Színes lapokért: Abasár 6000 forint.

Kései mérkőzéslemondásért: Bodon PFC 25 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában