LABDARÚGÁS

2021.03.03. 21:42

Az Eger SE II. csapata bajba jutott pártoló tagot karolt fel

Ahogy értesült a megyei I-es csapat a szerencsétlen sorsú szurkoló problémájáról, azonnal léptek Vitányi Lászlóék.

B. Cs.

Nehéz helyzetbe került drukkernek, az Eger SE-t segítő kör tagjának nyújtott mentőövet a klub megyei I. osztályú gárdájának közössége. A szenior korú hajdani játékos, aki később rendezői feladatok ellátásában vállalt szerepet, betegség miatt hosszabb ideje nem tudott dolgozni. Emiatt elmaradt a közüzemi díjakkal, így a minap a lakásában kikapcsolták az áramot. Csupán a villanyszámla és a visszakötés költsége 60 ezer forintot tesz ki, valójában azonban élelemre is alig futja neki. Jövő hétfőtől talán ismét munkába tud állni, viszont ez azonnal nem old meg minden problémát.

Az Eger SE II. labdarúgói gyorsan cselekedtek Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A szurkolói csoportban körbefutott hírre a ESE utánpótlás szakmai igazgatója, egyben a megyei I-es csapat edzője nyomban reagált. Vitányi László az alapítványán (Titánium) keresztül nyújtott segítséget, ám a nagyobb részt a Eger SE II. labdarúgói vállalták magukra. Az említett összeget a futballisták gyorsan összeadták, és további adomány is várható az ÖREGriek csoport tagjaitól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában