LABDARÚGÁS

2021.03.03. 15:51

Gyöngyösi AK: segítség a halmajugrai fiataloknak

Több mint 50 labdát ajándékozott a régiós Bozsik-központként tevékenykedő egyesület vezetése.

B. Cs.

– A Halmajugra SE vezetői azzal kerestek meg bennünket, hogy sajnálatos módon az edzések és mérkőzések megtartásához elengedhetetlen kellékek, a labdák nem állnak rendelkezésükre, és jelenleg nem is tudnak vásárolni, mert a klub anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé. Tudnánk-e ebben segíteni? – mondta a Gyöngyösi AK utánpótlásért felelős irányítója, egyben központvezető Nagy-György Gábor. – Bizonyítandó, hogy mennyire fontosak számunkra a hozzánk tartozó egyesületek, az őszi támasz után ismét segítő kezet nyújtottunk. Klubunk Kozma Zsolt elnök úr vezetésével azonnal igent mondott a megkeresésre, ami abban nyilvánult meg több mint 50, különböző méretű labdát ajándékoztunk a HSE-nek, ahol nagyrészt hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkoznak.

Mártony Zsolt (balról) renkívül örült Nagy-György Gábor (középen) közbejárásának Fotó: GYAK

A GYAK utánpótlásnak közösségi oldala beszámolt arról is, hogy HSE képviseletében Mártony Zsolt örömmel vette át a sportszereket Nagy-György Gáboréktól, így most már ismét van mivel oktatni fiatalokat.

– A halmajugraiak évek óta minden Bozsik-tornán és fesztiválon hiánytalan létszámban vesznek részt, vagyis nyugodtan mondhatjuk, hogy jó helyre kerültek a labdák – emelte ki Nagy-György Gábor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában