labdarúgás

2021.03.27. 19:55

NB III: gyöngyösi győzelem, egri pontmentés, hatvani vereség

Két vereség után fontos győzelmet aratott a Gyöngyösi AK csapata az NB III. Keleti csoportjának a 26. fordulójában. Az Eger SE Boros Gábor duplájának köszönhetően mentett pontot, míg a hatvaniak az esélyebb BVSC ellen minimális különbséggel maradtak alul.

Heol Sport

GYÖNGYÖSI AK-MÁTRA-BETON–SBTC 2–0 (1–0)

Gyöngyös, Kömlei Spt., zárt kapuk mögött. V.: Juhász Dávid (Molnár I., Jászberényi).

GYAK: Halasi – Földi, Rédei, Gohér, Borbély (Bartha, 71.), Márkus, Bartusz, Babarcsik, Tarnai, Németh Sz. (Gaal, 91.), Tajti (Molnár M., 78.). Edző: Labancz Róbert.

SBTC: Végh – Bata (Horváth M., 46.), Boros (Gazdag Bálint, 68.), Nemes, Szeles, Sárközi, Bakos (Petrezselyem, 46.), Tarlósi M., Bocsi (Gazdag Balázs, 78.), Simó, Skulka. Edző: Lakatos Béla.

GÓL: Németh Sz. (42.), Rédei (64.).

JÓK: Márkus, Rédei, Tajti, Németh Sz., Földi, ill. Horváth M.

LABANCZ RÓBERT: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de az első félidőben több lehetőségünk is adódott, és a másodikban sem tudtak fölénk kerekedni a vendégek. Csapatmunkával és küzdelemmel hoztuk a mérkőzést.

LAKATOS BÉLA: – Kicsit hiányoltam az agresszivitást a csapatból. Sajnos nagy problémánk, hogy hétről-hétre változó formát mutatunk. A Gyöngyös megérdemelten nyerte a mérkőzést.

FC HATVAN–BVSC-ZUGLÓ 0–1 (0–1)

Hatvan, Népkerti Spt., zárt kapuk mögött. V.: Újhelyi Tamás (dr. Ambrus, Zahorecz).

HATVAN: Cellár – Markos, Juhász Gy., Bárkányi, Mundi, Karácsony (Simon M., 79.), Sárosi, Virág, Katona R. (Purzsa, 67.), Fellner (Sárközi, 69.), Labát. Edző: Gabala Krisztián.

BVSC: Horváth G. – Májer, Tóth K. (Simon K., 62.), Hrepka (Schrammel, 6.., Bartos, 62.), Szilágyi M., Murai (Földes, 85.), Pintér, Balogh M., Ladányi, Kovács G., Fisli. Edző: Céró Bálint.

GÓL: Murai S. (13.).

KIÁLLÍTVA: Juhász Gy. (58.).

JÓK: Cellár, Bárkányi, ill. az egész vendégcsapat.

GABALA KRISZTIÁN: – Nehéz egy olyan mérkőzés után mit mondani, amikor a játékosok mindent megtettek, és 90 percen keresztül nagyszerűen futballoztak. Eltüntettük a két csapat közötti tudásbeli különbséget, de akadt olyan tényezője a meccsnek, amivel mi sem tudtunk mit kezdeni. Sok sikert kívánok ellenfelünknek, bízom benne, hogy töretlen lesz a fejlődésük a továbbiakban is.

CÉRÓ BÁLINT: – Érzelmileg az egész csapat számára nehéz meccs volt a mai. A győzelmünkön kívül szervezett játékunknak és lelkes hozzáállásunknak örülhetünk. Reméljük, hogy Hrepka Ádám sérülése nem súlyos. Volt kollégáimnak, barátaimnak és az egész hatvani együttesnek sok sikert és kitartást kívánok céljaik eléréséhez.

A hátvani Juhász György (sárgában) fejpárbajt nyert, majd piros lapot kapott Fotó: Czímer Tamás

PUTNOK–EGER SE 2–2 (2–1)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, zárt kapuk mögött. V.: Sándor Csaba (Sztányi, Novák).

PUTNOK: Pápai – Sramkó (Gubacsi, 80.), Zimányi, Madarász, Katona B., Mahalek, Kelemen M., Valach, Krén, Keményffy, Ádám (Kismarton, 78.). Megbízott játékos-edző: Zimányi Ádám.

EGER: Varga H. – Valkay (Géringer, 73.), Vajda (Farkas K., 73.), Olasz D., Kis G., Boros, Pál, Debreczeni, Katona A., Hegedűs D., Nemes Edző: Vitelki Zoltán.

GÓL: Madarász (7.), Ádám (21.), ill. Boros (31., 90.).

AZ EGRI JÓK: Katona A., Debreczeni, Boros, Nemes, Hegedűs D.

VITELKI ZOLTÁN: – Nem jól kezdtük a mérkőzést, nehezen lendültünk bele, az ellenfél ezt ki is használta, és 2-0-ás előnyre tett szert, a félidőben átbeszéltük a dolgokat, a második félidőre úgy jöttünk ki, hogy meg akarjuk nyerni a meccset, nagyon sokat tettek a játékosok, de ez ma csak a döntetlenre volt elég.

ZIMÁNYI ÁDÁM: – Az első félidőben 2–0s állásnál eldönthettük volna a mérklőzést, ehelyett rosszkor kaptunk egy csatlakozó gólt. A második félidőben akaratlanul visszahúzódtunk, sajnos a végén ezt meg is büntették a vendégek.

A játéknap teljes eredménylistája

A Keleti csoport állása

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában