VÍZILABDA

2021.04.28. 17:11

Helytálltak az egriek az OSC ellen (fotók)

A hat gólt szerző Manhercz Krisztián vezérletével nyert az OSC Egerben a férfi OB I. 29. fordulójában.

Sike Károly

Lőrincz Bálint kétszer lőtte át gólt érően a fővárosi védőfalat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I. 29. fordulójában:

TIGRA-ZF-EGER–OSC-ÚJBUDA 11–16 (3–4, 4–4, 2–5, 2–3)

Eger, Bitskey uszoda, zárt kapuk mögött. V.: Tordai, Kovács S.

EGER: Krémer – Török B. 1, Telegdy 1, Kovács G. 3, Baksa 2, Lőrincz B. 2, Murisics 2. Csere: Szőke Á., Sári A., Szalai G., Rádli R., Krizsai, Vogel Simon. Edző: Petrovai Márton.

OSC: Lévai – Manhercz 6, Várnai 1, Salamon 2, Tóth M. 1, Erdélyi B. 1, Burián 3. Csere: Neubrandt, Csacsovszky 1, Dala 1, Bundschuh, Sziládi. Edző: Varga Dániel.

Gól–emberelőnyből: 10/5, ill. 10/4.

Ötméteresből: 1/1, ill. 3/2.

Kipontozódott: Rádli R. a 14., Bundschuh a 28., Kovács G. a 32. percben.

Lőrincz Bálint kétszer lőtte át gólt érően a fővárosi védőfalat
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Remekül kezdett a házigazda, az első negyed derekán már 3–1-re vezettek Kovács Gáborék. A jóval esélyesebbnek tartott fővárosi gárda ezt követően sorozatban négy gólt szerezve fordította a maga javára az eredményt. Az egrieknek a harmadik negyed elején 8–8-nál még sikerült egyenlíteni, de a folytatásban már egyértelmű fölénybe került az OSC. A fővárosiak 9–9-es állásról zsinórban ötször vették be Krémer Balázs kapuját, ami döntőnek bizonyult a találkozó további alakulását illetően.

Az egriek Krizsai Bence személyében újoncot avattak: a 17 éves tehetség első felnőtt OB I.-es mérkőzésén szerepelt a gárdájában.

Petrovai Márton: – Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen azt kaptam, amit kértem tőlük. Ilyen mentalitással ugrunk medencébe szombaton a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén is, ahol majd a Szeged lesz az ellenfelünk.

Varga Dániel: – A szerda déli formánkat hoztuk. Sok volt a kapott gól, illetve az egyéni hiba. Az egri csapat remekül helytállt.

Következik: Eger–Szeged, május 1., szombat, 12.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában