EKE Chearleaders

2021.05.28. 16:47

Fotókon az EKE Chearleaders csapata – idén 5 kategóriában teljesítettek

5 kategóriában indultak az EKE Cheerleaders sportolói az idei Cheerstars Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Heol

EKE Chearleaders

Fotó: Balogh Tibor

Az áprilisi verseny után újult erővel indult következő megmérettetésén az EKE Cheerleaders csapata – tájékoztatott róla Zaja Barbara csapatkapitány. Az eltelt egy hónapban dupla edzésekkel, átalakításokkal készültek, hogy a hibákat kijavítva, meg tudják mutatni a fejlődést a pontozó bíróknak. Újdonságként idén május 22-én szombaton 5 kategóriában is megmérették magukat.

Senior Individual L6 kategóriában talajakrobatikát mutatott be Cservenák Kata elsőéves hallgató, aki januárban kezdte meg cheer pályafutását. A gyakorlatáért ezüstéremmel díjazta a zsűri!

Senior Freestyle Pom Team Small kategóriában már az előző versenyen is megmutatta tudását a csapat. A versenyre bővültek egy új taggal és kisebb átalakítással szintén a dobogó 2. fokára állhattak!

A csapattagok: Cservenák Kata, Nagy Szimonetta, Berta Alexandra, Havrán Vivien, Utasi Panna, Pozsonyi Hanna, Nagy Tímea

Senior Freestyle Pom Team Medium kategóriában az EKE Cheerleaders nagy táncos csapata indult. Sajnos sérülés miatt lecsúsztak a Large kategóriából, így az elmúlt időszak nagy kihívása volt, a térformák és a gyakorlat átalakítása. A sok edzés meghozta az eredményt, hiszen az előző versenyhez képest plusz 30 ponttal többre értékelte a zsűri a gyakorlatot. A kategóriát aranyéremmel zárták, ezzel Magyar Bajnok az EKE Cheer Dance Team!

Senior Coed Group Stunt L5 kategóriában idén először versenyeztek, ahol cheerleading elemeket mutatott be a csapat. Új groupként álltak össze a sportolók, akik az elmúlt időszakban időt, energiát nem sajnálva készültek erre a gyakorlatra. A versenyt 7. helyen zárták.

A csapat tagjai: Berta Alexandra, Nagy Szimonetta, Keller Tamás, Litkei Zsombor

Senior Coed Cheer Team L5 kategóriában legutoljára tavaly februárban versenyzett a csapat. Egy hónapja edz ebben a formájában együtt a Team, és egy két hete megtanult gyakorlatot mutatott be. Mindezek mellett igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból, és élvezni azt, amit a szőnyegen csinálnak. A csapat ezüst éremmel zárta a kategóriát.

„A csapat minden erejét összeszedve készült a Cheerstars Cheerleading Magyar Bajnokságra, hogy megmutassuk képességeinket és tudásunkat! Szuper volt a versenyhangulat, immár nézők előtt is megmutatni mindazt, amire az elmúlt időszakban keményen készültünk! Büszke vagyok a csapatra, hogy egy ilyen tartalmas napon is helytállt!” – nyilatkozott Zaja Barbara.

A sportolók névsora: Berta Alexandra, Beksi Júlia, Csathóné Fónagy Jázmin, Cservenák Kata, Dajka Nikolett, Endrész Anna Dominika, Havrán Vivien, Jónás Ádám, Juhász Júlia, Kiss Krisztina, Keller Tamás, Korpás Klaudia, Klusovszki Kíra, Kriston Tia Tamara, Litkei Zsombor, Majoros Anna, Nagy Szimonetta, Nagy Tímea, Németh Ágnes, Perjési Jamina, Pozsonyi Hanna, Sánta Kornélia, Schmiedmeiszter Adrienn, Utasi Panna, Zaja Barbara

A csapatokat felkészítette: Schmiedmeiszter Adrienn és Kiss Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában