AMERIKAI FUTBALL

2021.06.09. 14:30

Az Eger Heroes még nem tett le az elődöntőről

Az NBA Crushers és a Miskolc AFT után a Budapest Titans elleni találkozót is elveszítette az Eger Heroes együttese a Divizió I. alapszakaszában.

S. K.

Az egriek (jobbról) legközelebb június 19-én a DEAC-ot fogadják Fotó: Lénárt Márton

A TD Store Divízió I. 3. fordulójában:

Eger Heroes–Budapest Titans 28–34 (0–0, 21–6, 0–22, 7–6)

Három elveszített mérkőzés után is őrzi matematikai esélyét az elődöntőbe jutásra az Eger Heroes együttese, ugyanakkor az is tudva lévő, hogy már nem csak a saját kezében van a sorsa.

Két fordulóval az alapszakasz vége előtt biztossá vált, hogy a még hibátlan mérleggel rendelkező Miskolc AFT végez a négyes élen, s hátradőlve várhatja a Nyugati csoport bajnoka, a Budapest Cowbells II. elleni csatát, készülve az elődöntőre.

A csoport másik három együttese eddig egyaránt három meccset játszott. Ha a Gladiators bármelyik hátralévő összecsapásán győztesen hagyja el a játékteret, a hajdúságiaké a második hely, köszönhetően a Sparks elleni egymás elleni győzelemnek. De az is elég a DEAC-nak, ha a dabasi gárda bármelyik meccsén vereséget szenved. A Sparks csak akkor érhet oda a második helyre, ha ez nem történik meg.

Az Eger Heroes abban az esetben lehet részese a playoffnak, ha mindkét hátralévő mérkőzését megnyeri (DEAC Gladiators, Dabas Sparks), és a Gladiators veszít a Cowbells II ellen.

Az egriek (jobbról) legközelebb június 19-én a DEAC-ot fogadják Fotó: Lénárt Márton

– Az alapszakasz első két meccsére rányomta a bélyegét, hogy nem jutottunk Egerben edzéslehetőséghez – osztotta meg az egriek csapatvezetője, Herke Zsombor. – Egy hónapja már, hogy az Eszterházy Károly Egyetem Leányka úti sportpályáján gyakorolhatunk, ami egyre inkább visszaköszön a teljesítményekben. A hátralévő két mérkőzésen győzelmet várok!

A TD Store Divizió I. állása

NYUGAT

1. Budapest Cowbells II. 3 – 78–41

2. Budapest Titans 2 2 81–87

3. NBA Crushers 2 2 103–59

4. VSD Rangers – 4 32–117

KELET

1. Miskolc AFT 4 – 174–41

2. DEAC Gladiators 2 1 32–55

3. Dabas Sparks 1 2 38–62

4. Eger Heroes – 3 55–131

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában