KÜZDŐSPORT

2021.09.01. 13:53

A hatvaniak markazi harcosa többszörös magyar bajnokot vert

A budapesti BSK Fight Night gála főmérkőzésén bizonyíthatta tudását Tresó Roland.

B. Cs.

Tresó Rolandnak megtérült a befektetett energiaFotó: HTSE

A Hatvani Thaibox Egyesület markazi illetőségű harcosa a BSK Crossfight csarnokban Kispál Balázs által rendezett eseményén a többszörös magyar bajnok Góman Renátóval csapott össze a K-1 szabályrendszerben lebonyolított párharc – 72 kilogrammos súlycsoportjában.

Tresó Rolandnak megtérült a befektetett energiaFotó: HTSE

– Tudtuk, hogy csak maximális edzésmunkával és jó taktikával van esélyünk, ezért egy hónapja heti hat edzéssel, célirányosan készültünk – mondta Hatvani Ferenc edző. – A 3x3 perc első menetét Renátó hatalmas elszántsággal kezdte és meg is nyerte. A második menetben – jelentős lelki ráhatást követően – Roland átvette az irányítást, majd az utolsó etapban kitűnő kondíciójának köszönhetően tovább nőtt tanítványom fölénye, aki bebiztosította győzelmét. Több edzőkolléga tisztelt meg bennünket gratulációjával, ami külön emelte a győzelem szakmai értékét.

A gáláról készített összeállítást hamarosan a műsorára tűzi az M4 Sport, így a szurkolók is részesei lehetnek a hatvaniak örömének.

– Roland felkészítésében aktív részt vállalt egyesületünk kiválóságaként Kerek Csaba, Laska Bence és Laska Tamás, amit ezúton is köszönök. Szeptemberben és októberben további versenyeken veszünk részt, amelyekre keményen készülünk – zárta szavait Hatvani Ferenc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában