KISPÁLYÁS FOCI

2021.10.24. 09:32

Gyöngyösi sikerrel zárult a Csomós Tamás-emléktorna Velencén

A 2018. augusztus 1-jén tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Csomós Tamásra emlékezve a Testnevelési Egyetem velencei műfüves labdarúgópályáján rendeztek minitornát.

B. Cs.

A tornagyőztes Sikerre Számíthat SE csapata

Forrás: Testnevelési Egyetem

„A résztvevők elsődleges célja a méltó emlékezés és az összefogás erejének bizonyítása volt, melynek eredményeként a család számára egyrészt ajándékokat és anyagi támogatást másrészt, ami talán ennél is fontosabb, néhány kedves szóval, múltidéző beszélgetéssel lelki támogatást biztosíthattak a résztvevők, közösen” – szerepel a házigazda Testnevelési Egyetem hivatalos honlapján (tf.hu).

Az eseményen, amelyet megtisztelt jelenlétével az elhunyt özvegye, dr. Csomós Tamásné Jaros Judit, és három gyermeke: Eszter, Panka és Tomi. A négycsapatos tornát az elhunyt kispályás gárdája, a gyöngyösi Sikerre Számíthat SE együttese nyerte a Vasas öregfiúk, a Testnevelési Egyetem, továbbá a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem alakulatát megelőzve.

A tornagyőztes Sikerre Számíthat SE csapata Fotó: Testnevelési Egyetem

A díjakat a Testnevelési Egyetem kancellárjaként Dr. Genzwein Ferenc, a torna fővédnöke és Dr. Csomósné Jaros Judit adtak át. A 2. Csomós Tamás emléktornát ugyanebben a körben a gyöngyösiek szervezik meg.

A beszámolóban az is szerepel, hogy „A Testnevelési Egyetem igyekszik folyamatos támogatásáról biztosítani a családot. Akinek van rá lehetősége, a család bankszámlájára történő átutalással közvetlenül is segítheti, elsősorban a három gyermek iskolai tanulmányainak zavartalan biztosítását.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában