LABDARÚGÁS

2021.10.21. 20:00

Megyei I. osztály: Andornaktályán villanna a hevesi árnyékék

Középmezőnyt erősítő csapatok találkoznak egymással Andornaktályán a megyei I. osztályú bajnokság 11. fordulójában. Ahogy az ASE-vendég hevesiek, úgy – az október 23-i ünnep miatt – minden további együttes a szokásostól elérő napon, ezúttal vasárnap délután lép pályára.

Bódi Csaba

Vasárnap, 12.30:

EGER SE II. (12.)–LŐRINCI (4.)

Eger, Felsővárosi Sporttelep. V.: Májer Konrád (Nagy F., Juhász B.).

Vasárnap, 14.30:

MARSHALL-ASE (7.)– HEVESTHERM-HEVESI LSC (10.)

Andornaktálya. V.: Kasza Dénes (Várallyay, Terjék).

– Az Energia SC ellen elért győzelem létfontosságú volt a csapat számára, hogy elinduljunk egy kisebb gödörből, ráadásul kétgólos hátrányból sikerült fordítani, ami nagy erőt és lendületet adhat a hátralevő meccsekre – mondta az andornaktályaiak védője, Pelyhe Csaba. – Mindenképp győzelmet várok a Heves ellen, hazai pályán más végkimenetel szóba sem jöhet. Fontos lesz a fegyelmezettség és a taktikai utasítások betartása. Hátul stabilan és hibátlanul kell teljesíteni, elöl pedig könyörtelenül ki kell használni minden helyzetet.

Az ASE-hoz négy év múltán visszatért 27 éves futballista megfelelő fizikai állapotban érzi magát és az egész szezonban kiegyensúlyozott, jó teljesítményt szeretne nyújtani.

– Leginkább a középpálya közepén érzem jól magam, és inkább a védekezésben segítem a csapatot, ám ha a helyzet úgy alakul, akkor a gólpassz sem áll messze tőlem – tette hozzá Pelyhe Csaba.

Az ezúttal ellenfelet jelentő hevesiek labdarúgója, Korsós Márk azzal kezdte, hogy az elmúlt időszakban több játékosukat kellett nélkülözni sérülés vagy betegség miatt, illetve sok fiatal van a keretben, emiatt több időre van szüksége a csapatnak az összeszokáshoz.

– Kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok, ahonnan nem szeretnék pont nélkül távozni – szögezte le a 27 esztendős futballista. – Remélem, a múlt heti vereségünket hátrahagyva, a csapat minden tagja kihozza magából a maximumot és kellőképpen motiváltan lépünk pályára.

A saját nevelésű, de fiatalon a Ferencváros gárdáját is megjárt támadó egyre több edzésen tud részt venni és próbálja visszanyerni a formáját.

– Szeretnék gólokkal segíteni a csapatnak és a múlt hétvégi poszton, vagyis árnyékékként sokkal jobban éreztem magam a pályán, mint korábban, de természetesen Besenyei Ferenc edző majd eldönti, hol lehetek a leghatékonyabb és/vagy a leghasznosabb.

 

GYÖNGYÖSI AK (9.)–FELSŐTÁRKÁNY (16.)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Dajkó Tamás (Lucián, Németh M.).

DOMOSZLÓ (14.)–FC HATVAN (2.)

Domoszló. V.: Bodó István (Király, Szigetvári Zs.).

BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT (5.)–EGERSZALÓK (1.)

Besenyőtelek. V.: Darók Attila (Debreczeni, Kecskés).

BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (13.)–ENERGIA SC GYÖNGYÖS (8.)

Bélapátfalva. V.: Varga László (Fehér, Juhász Á.).

MAKLÁR (11.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ (3.)

Maklár. V.: Török Mihály (Juhász S., Csathó).

HERÉD (6.)–FÜZESABONY (15.)

Heréd, Markó Ferenc Sporttelep. V.: Csuja Zoltán (Harnos, Lovas).

A bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában