VÍZILABDA

2021.10.28. 10:49

OB I: az egri nőknél repedt a szemöldök és kiállították a legjobbat

A női OB I. 2. fordulójának hétközben rendezett mérkőzésén az Egerben jól ismert szakvezető, Gerendás György irányította ferencvárosiakat fogadták a megyeszékhelyiek. A hazai együttest az eltiltását töltő dr. Sike József helyett Biros Péter szakmai igazgató vezényelte.

B. Cs.

Jancsó Patrícia a vérét adta...Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

TIGRA-ZF-EGER–FTC 5–9 (2–2, 1–3, 1–3, 1–1)

Eger, Bitskey uszoda. V.: ifj. Kenéz, Ercse.

EGER: Kiss A. – Menczinger 1, Dobi 2, Molnár D., Katona, Czigány 1, Borsi. Cserék: Jancsó, Párkányi, Gálicz, Bódi 1, Szilágyi Sz. Megbízott edző: Biros Péter.

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 1/6, illetve 3/6

GÓL–ÖTMÉTERESBŐL: –

KIPONTOZÓDOTT: Czigány (végleg cserével) a 13. percben.

Jancsó Patrícia a vérét adta...Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A házigazdák teljesítményét jelentős mértékben befolyásolta, hogy Jancsó Patríciát szétszakadt szemöldöke miatt nemcsak ápolni kellett, de cserére is kényszerült, míg a ZF legjobbját, Czigány Dórát a második negyed közepén végleg cserével kiállították.

BIROS PÉTER: – Megérdemelten nyert a Fradi, gratulálok a vendégeknek. Két játékosunk kiesése komolyan érintett bennünket, ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Sajnálom, hogy így alakult, ennél több volt benne – mondta az edző a klub honlapjának.

KÖVETKEZIK: Dunaújváros–Eger, péntek, 19.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában