Labdarúgás

2021.12.10. 21:30

Gömöri és Benus kapta a Heves megye labdarúgásáért díjat

Sajátos módon, egyenkénti behívással került sor idén az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága és a Labdarúgás Jövőjéért Utánpótlás Alapítvány kuratóriuma által szervezett díjátadó rendezvényre.

Bódi Csaba

Vojtekovszki Csaba, id. Gömöri Ottó, Benus Ferenc és Jakab Gábor Fotó: Lénárt Márton Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotós: LENART_MARTON

A szokásostól eltérő ceremóniát a koronavírus-járvány indokolta, mint ahogy a Covid miatt lett csonka a 2019/2020-as bajnoki év is. Így ezúttal ezt a szezont és a 2020/21-es idényt együtt értékelték és jutalmazták a házigazdák. A megyei igazgatósági egri irodaépületében vendéglátóként az MLSZ Heves megyei igazgatója, Vojtekovszki Csaba, a Labdarúgás Jövőjéért Utánpótlás Alapítvány kuratóriumának képviseletében pedig Jakab Gábor elnök, továbbá Péczely Szabolcs és Juhász Andrásné tag gratulált az elismerésre érdemesnek talált csapatoknak, vezetőknek, edzőknek és játékosoknak. A Heves megye labdarúgásáért díjat ebben az esztendőben az egykori NB I-es labdarúgó, jelenleg a Hatvani Lokomotív SE edzője, id. Gömöri Ottó, valamint az ugyancsak hajdani játékos, manapság pedig a Gyöngyöshalász SE szakmai igazgatójaként tevékenykedő Benus Ferenc vehette át.

Juhász Andrásné, Rajna Virág és Jakab Gábor Fotó: Lénárt Márton Forrás: Heves Megyei Hírlap

A díjazottak

Legsportszerűbb csapat-díj

Megyei I. osztály: Füzesabonyi SC

Megyei II. osztály: Egerszrt: Egri Sportcentrum SE

Megyei III. osztály, Nyugati csoport: Hort SK

Fair play-cselekedetért:

Tarnamente SSZE

Oravecz Norbert (Atkár SE

Parádi János (Apci TE)

Pápai József (Mezőtárkány SE)

Ócsai Botond (Maklár SE)

Besenyei Zsolt (Hevestherm-Hevesi LSC)

Maksa Róbert (Lőrinci VSC)

Az Egerszóláti SK képviseletében Horváth László (középen) vehette át az elismerést Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Heves megye labdarúgásáért díj:

id. Gömöri Ottó

Benus Ferenc

Legjobb utánpótlás edző, Virág Zsolt-díj:

Bajkó Csaba (MSE-Recsk U21)

Pintér Tibor (Gyöngyössolymos)

Legjobb utánpótlás védő játékos (U19), Várallyay Miklós-díj:

Holló Ákos (Bélkő SE-Bélapát)

Legjobb utánpótlás játékos, Csomós Tamás-díj:

Mátyás Patrícia (Eger SE), Bánka Olivér (Eger SE), Hegyi Zalán (Eger SE), Jakab Zsófia (Eger SE), Bíró Petra (Eger SE), Oláh Krisztofer (Egerszalók), Lakatos László (Felsőtárkány-Mezőkövesd), Szabó Kristóf (Egerszólát), Holló Ákos (Bélkő SE-Bélapát), Zám János Mátyás (Mátraderecske-Istenmezeje), Németh Alex (Besenyőtelek), Havasi Bernadett (Petőfibánya-DVTK), Tóbik Melánia (Gyöngyös-DVTK), Kállai Renátó (Poroszló), Szabó Csaba (Energia SC/Gyöngyöshalász), Budveszel Benett Ruben (SBTC-Lőrinci), Kiss Gábor (Zagyvaszántó), Németh Alex (Energia SC Gyöngyös), Tari Raul (SBTC), Bódi Milán (Gyöngyösi AK), Rajna Virág (Gyöngyösi AK), Vidák Milán (Zagyvaszántó), Bitay Levente Mihály (Gyöngyöstarján), Farkas Áchim (Energia SC Gyöngyös)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában