Teremlabdarúgás

2021.12.20. 21:11

Közel a negyvenhez, avagy ez áll az egerszalóki bronzérem hátterében

A Kovács Péter-emléktornán elért harmadik helyezés értékéről beszélt honlapunknak az egerszalókiak csapatvezetője.

B. Cs.

Montvai Tibor (jobbra) hét gól után fogadhatta a gratulációkat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

– Ismételten nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egy ilyen színvonalas tornán a harmadik helyen végeztünk, méghozzá 39 éves átlagéletkorú csapattal – mondta Menyhárt Tamás. – Köszönjük szépen Varga István polgármester támogatását, és azt, hogy biztosította helyszínt a Kovács Péter-emléktornához. Hálásak vagyunk Tóth Gábornak, továbbá mindenkinek, aki a szervezésben bármilyen szerepet vállalt.

Menyhárt Tamás beszélt róla, hogy a csapatuk nehezen állt össze, mert meghatározó játékosaik közül hárman sérüléssel bajlódtak, emiatt Bata János, Smuczer Szabolcs és Nagy Gábor sem léphetett parkettre.

Montvai Tibor (jobbra) hét gól után fogadhatta a gratulációkat 
Forrás: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– A stáb többi tagja, így Varga Dávid és Papp Simon a pálya széléről támogatta a csapatot és biztosította számunkra a kemencében sült finom ételeket, illetve a „harmadik félidőt”, mert nálunk ez is rendkívül fontos – folytatta a sportember. – Nagy öröm számunkra, hogy az NB I-es múlttal rendelkező Montvai Tibor 43 évesen ismét gólkirályi címet szerzett. Nem utolsó sorban pedig büszkeséggel tölt el, hogy a harmadik helyet érő találatot jómagam szerezhettem. A bronz medálhoz jelentős szükség volt kapusunk, Prokaj Gábor bravúros teljesítményére, illetve mindenki hasznos munkájára, többek között veterán védőnk, Hangácsi Csaba teljesítményére. Rajtuk kívül Ficzere Péter, Takács Róbert, Hangácsi Kristóf és Neumann Gábor küzdött fáradhatatlanul azért, hogy a dobogón végezzünk.

Az egerszalókiak szeretteik körében igazán otthon érezhették magukat a helyi csarnokban 
Forrás: beküldött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában