VÍZILABDA

2021.12.05. 19:01

Magyar Kupa: a legjobb négy között az egri hölgyek

A Tigra-ZF-Eger 14–13-as összesítéssel jutott a sorozat elődöntőjébe.

S. K.

Az egriek nagy küzdelemben harcolták ki a továbbjutást Fotó: Lénárt Márton

Budapesten, a Szőnyi úti uszodában kiharcolt szombati kétgólos győzelmet követően, vasárnap a Bitskey Aladár Uszodában egygólos vereséget szenvedett a Tigra-ZF-Eger női csapata a BVSC-Zugló együttesével szemben a Magyar Kupa negyeddöntős párharcában, így 14–13-as összesítéssel jutott a sorozat legjobb négy csapata közé.

– Büszkék lehetünk arra, hogy egy olyan csapat ellen jutottunk tovább, amelyik jobb játékosállománnyal rendelkezik – fogalmazott boldogan a párharcot követően az egriek vezetőedzője, Dr. Sike József. – Az utolsó pillanatig elképesztő volt a küzdelem. Kisebb csapatként egy nagy diadalt arattunk!

Az egriek nagy küzdelemben harcolták ki a továbbjutást Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A női Magyar Kupa negyeddöntőjének 1. mérkőzésen:

BVSC-Zugló–Tigra-ZF-Eger 6–8 (2–2, 2–1, 1–2, 1–3)

A góldobók: Mészáros-Farkas K. 3, Gémes 2, Alaksza D. 1, ill. Czigány 3, Jancsó, Menczinger, Dobi D., Katona Zs., Hertzka 1–1.

A 2. mérkőzésen:

TIGRA-ZF-EGER–BVSC-ZUGLÓ 6–7 (2–2, 1–1, 3–1, 0–3)

A GÓLDOBÓK: Menczinger, Dobi D. 2–2, Jancsó, Herczka 1–1, ill. Farkas T. 3, Kele N. 2, Mészáros-Farkas K., Leimeter D. 1–1.

Továbbjutott: a Tigra-ZF-Eger 14–13-as összesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában