VÍZILABDA 

2021.12.03. 14:21

OB I: az egri férfiak vernék a szegedieket is

A férfi OB I-ben a 11. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok úgy, hogy a megyeszékhelyi gárda vendéglátóként szerepel.

B. Cs

Petrovai Márton a Pécs elleni meccset megmutatta a helyes irányt Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

TIGRA-ZF-EGER (9.)–SZEGEDI VE (7.)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szombat, 17.00. V.: Debreceni, Petik.

Egy héttel ezelőtt a Pécs elleni elért 14–6-os győzelem során olyan erényeket csillogtatott az egri együttes, amelyeket ezúttal is szívesen látna viszont a szakvezetés és a közönség. A szegediekkel szemben azonban aligha lehet gálaelődásra számítani, nagyobb esély arra mutatkozik, hogy szoros meccset játszik egymással a két, korábban dicsőbb éveket megélt gárda. Azt nehéz lenne megjósolni, hogy az egyéni képességek, a csapategység vagy éppen a hazai környezet előnye jelentheti majd a különbséget. Egy biztos, legyen az bármelyik tényező, a ZF számára csak azt jelenti a sikert, ha a pontok otthon maradnak.

Petrovai Márton a Pécs elleni meccset megmutatta a helyes irányt Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A hölgyek kupáznak

A nőknél a Magyar Kupa negyeddöntője vár az egri együttesre. Dr. Sike József csapata a 3. csoport tagjaként a BVSC-Zugló társulata ellen vív pároscsatát a továbbjutásért. Az első mérkőzést Budapesten rendezik, a visszavágóra pedig egy nappal később Egerben kerül sor.

BVSC-ZUGLÓ–TIGRA-ZF-EGER

Szőnyi út, szombat, 19.30. V.: Berki, Pásztor.

TIGRA-ZF-EGER–BVSC-ZUGLÓ

Eger, Bitskey uszoda, vasárnap 17.00. V.: Debreceni, Szentkereszti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában