VÍZILABDA

2021.12.02. 17:28

Pólós társulás az 1552 faültető programhoz

Az Egri Vízilabda Klub (EVK) csütörtök délután nyolc játékossal és két vezetővel vállalt tevékeny részt az 1552 faültetési programból.

B. Cs

Biros Péter (balra) és Kovács Cs. Tamás (középen) Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Tizenöt darab japán cseresznyfával gyarapodott a Károlyi Mihály utca, ahol a Tigra-ZF-Eger OB I-es férficsapatának játékosaként Krémer Balázs, Lőrincz Ákos, Dóczi Márton és Grieszbacher Márk, míg a női gárda képviseletében Kiss Alexandra, Borsi Ilona, Gálicz Zsófia és Bódi Fruzsina gondoskodott arról, hogy a növények a helyükre kerüljenek. A jó példával a EVK ügyvezető igazgatója, Kovács Cs. Tamás és a klub szakmai igazgatója, Biros Péter járt elöl. A facsemeték beszerzése Szarvák Zsoltnak (Cél Eger Kft.) és Kovács Cs. Tamás novemberi képviselői tiszteletdíja felajánlásának köszönhető.

Biros Péter (balra) és Kovács Cs. Tamás (középen) Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Az Egri Vízilabda Klubnál rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, ennek részét képezte ez a részvétel. Önkormányzati képviselőként pedig arra biztatok mindenkit, hogy segítsék ezt és az ehhez hasonló kezdeményezéseket annak érdekében, hogy zöldüljön Eger – mondta a segítségről és a két éve indult programról az Eger 5. számú választókörzetének képviselőjeként Kovács Cs. Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában