Vízilabda

2022.01.22. 10:56

A 15 éves egri pólós első OB I-es gólját az FTC-nek dobta

A férfi OB I. 16. fordulójában ötgólos különbséggel maradtak alul a megyeszékhelyiek.

Heol Sport

Lugosi Csongor (12) számára emlékezetes marad a Fradi elleni bajnoki Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

TIGRA-ZF-EGER–FTC 9–14 (1–3, 3–3, 4–6, 1–2)

Eger, 200 néző. V: Petik A., Füzesi

 

EGER: Krémer – Baksa B. 2, Magyar M. 1, LŐRINCZ B., Hajdu B., Sári, Kovács Gábor. Csere: Gólya, Szalai G. 1, Rádli 1, LŐRINCZ Á. 2, LUGOSI 1, Tymcyna 1. Edző: Petrovai Márton

FTC: Vogel Soma – VIGVÁRI VENDEL 3, Jansik Sz. 2, FEKETE G. 2, Ubovics, VÁMOS 3, Nyíri B. Csere: Német T., DAMONTE 2, Gábor L., Gál S., Varga V. 2, Dubinák Sz. Edző: Varga Zsolt

 

Gól – emberelőnyből: 11/1, ill. 10/5

Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1

 

Petrovai Márton: – Megérdemelten nyert a Fradi. Két meghatározó játékosunk hiányát egyrészt megéreztük, másrészt a helyettük lehetőséghez jutó fiatalok nagyon jól játszottak. Örülök, hogy nem kaptunk lefordulásgólokat, továbbá annak, hogy a tizenöt éves Lugosi Csongor megszerezte első OB I-es gólját.

Varga Zsolt: – A válogatottbeli elfoglaltságok, sérülések és betegségek miatt nem volt ideális a felkészülésünk, de minden csapatnak hasonló problémákkal kell megküzdenie. Ebben a szélsőséges helyzetben is koncentráltak voltunk, bár a ritmusunk nem volt megfelelő, lefordulásokból kevés gólt értünk el. A támadójátékunk megfelelő volt, összességében elégedett vagyok.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában