Kézilabda

2022.01.03. 13:05

A bahreini válogatott az SBS-Eger idei első ellenfele

A január 18–31. között esedékes 20. Ázsiai Bajnokságra hangoló bahreini válogatottal játssza idei első felkészülési mérkőzését az SBS-Eger NB I-es férficsapata.

S. K.

Az egriek szerdán már felkészülési meccset játszanak Fotó: Lénárt Márton

Forrás: Heves Megyei Hírlap

A közel-keleti ország nemzeti együttese magyarországi edzőtáborozása idején több felkészülési találkozón is pályára lép. A sort a megyeszékhelyiek elleni találkozó nyitja, majd január 8-án, 18 órától a szlovákokkal közös rendezésű Európa-bajnokságra hangoló magyar férfi válogatottal is megmérkőznek Szigetszentmiklósón.

– Amolyan felhozó találkozónak szánjuk a mérkőzést, ahol bele kóstolhatunk egy más kultúrába – fogalmazott az egriek vezetőedzője, Tóth Edmond. – Igyekszünk lendületet venni, miközben szeretnénk jó edzőpartnerei lenni az araboknak.

A találkozó 17 órakor kezdődik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Az egriek a februári bajnoki rajtig további két edzőmérkőzésen szereplenek majd: várhatóan január 22-én a szlovák Tatran Presovot, január 28-án pedig a HE-DO B. Braun Gyöngyöst fogadják.

Az egriek a karácsonyi pihenőt követően január 3-án, hétfőn kezdték a közös erőgyűjtést. A keretből Simon Machác a szlovák válogatottal az Európa-bajnokságra készül, ő várhatóan a hónap második felében tér vissza Egerbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában