Labdarúgás

2022.01.10. 14:38

A futballisták téli átigazolásakor szükséges az átadói hozzájárulás

A téli átigazolási időszak a felnőtt, az öregfiúk és valamennyi utánpótlás korosztályban egységesen 2022. január 15-től egészen 2022. február 14. éjfélig tart.

B. Cs.

Pölöskei Péter (10) távozásához hozzájárult az Eger SE Fotó: Lénárt Márton Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Ez az időszak vonatkozik a futsal játékosokra is felnőtt és utánpótlás szinten is – szerepel a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves megyei Igazgatóságának csapatvezetőknek szóló tájékoztatójában. Átigazolni csak abban az esetben lehet, ha az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz, amelyről bővebben a Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat 24–27. oldalán lehet olvasni.

 

Egyben felhívják a vezetők figyelmét arra, hogy az amatőr férfi, női valamint futsalban a 19 év feletti labdarúgók belföldi átigazolásakor, a téli átigazolási időszakban az átadó sportszervezet működési költségtérítést kérhet. Ennek maximum összegét a Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat tartalmazza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában