Labdarúgás

2022.01.08. 15:29

A jobb helyzetkihasználás döntött a megyei válogatottak főpróbáján

Gödöllőn háromgólos vereséget szenvedett a Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájára készülő Heves megyei csapat.

Bódi Csaba

A megyénkbeli csapat számára ez a párharc sem hozott sikerélményt

Forrás: Czímer Tamás/ Heves Megyei Hírlap

Fotó: CZIMER TAMAS

Amatőrválogatottak felkészülési mérkőzésén:
Pest megye–Heves megye 4–1 (2–0)
Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum. V.: Németh Keve (Berki, Kovács T.).
Heves: Tóth B. K. – Nyerges, Kálmán R., Szabó B. (Sebe A., 76.), Karácsony, Török, Mundi, Tari (Balogh D., 69.), Ágói, Czibolya (Balázs L., 69.), Vojtekovszki (Balog B., 58.). Edző: Molnár Zoltán.
Gól: Murdoch (18., 20.), Barabás (65., 87.), ill. Karácsony (58. – 11-esből).
 

A csütörtöki edzés után szombaton Gödöllőn várt főpróbának számító mérkőzés a Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának (MAVONT) regionális selejtezőjére készülő szűkebb hazánkbeli csapatra. A mieinktől az előzetesen kiadotthoz képest betegség miatt Bárkányi Arnold (FC Hatvan), Nádudvari Alex (Gyöngyöshalász SE) és Kaló István Alexander (Besenyőtelek-Erőss út) hiányzott. Újként Török Norman (FC Hatvan) került a keretbe, míg kapusként Darabont Dániel (Heréd LC) segített a tréning során. A hiányzások nem tették lehetővé, hogy a két félidőt más-más csapat játssza, miként az sem segítette az eredményességet, hogy a játékosok zöme még el sem kezdte az idei felkészülést. Értékelésében erre is kitért a gárda szakvezetője.
 

– Az eredménnyel nem vagyok, nem lehetek elégedett, ám a hozzáállással már más a helyzet – mondta a heol.hu-nak Molnár Zoltán. – Az erő, illetve annak hiánya meghatározó szereppel bírt, ám biztos vagyok benne, hogy ez jó irányba változik majd, mert a klubcsapatok a jövő héten már elkezdik a munkát. Bízok abban, hogy a régiós tornára optimális erőállapotba kerülnek a játékosok. A meccsről annyit, hogy noha mi is többször álltunk szemben a kapussal, a ziccereket a Pest megyeiek használták ki jobban. A hazaiak könyörtelenül éltek a lehetőségeiket, míg mi sajnos nem. Ezzel együtt hasznos és értékes mérkőzésen vagyunk túl, ahogy a decemberi, Hatvanban rendezett összecsapásból is levontuk a tanulságokat. Gratulálunk a házigazdáknak és sok sikert kívánunk nekik a régiós tornán!
 

Az utazó keretet hamarosan kialakítják a Heves megyei csapatnál, amely gárda az egyik legerősebbnek számító vetélytárs, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobbjai ellen kezdi a régiós tornát január 22-én délelőtt, majd délután a házigazdákkal néznek farkasszemet. Másnap délelőtt a borsodiak, délután pedig a nógrádiak következnek a sorban. A hajdúszoboszlói rendezvényről egy csapat jut tovább a balatonfüredi döntőbe.  

A régiós torna programja
 

JANUÁR 22., SZOMBAT
9.00: Borsod–Hajdú
10.30: Heves–Szabolcs
13.00: Borsod–Nógrád
14.30: Hajdú–Heves
16.00: Nógrád–Szabolcs
 

JANUÁR 23., VASÁRNAP
9.00: Borsod–Heves
10.30: Hajdú–Nógrád
13.00: Borsod–Szabolcs
14.30: Heves–Nógrád
16.00: Hajdú–Szabolcs
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában