Labdarúgás

2022.01.22. 14:13

Az Eger SE második edzőmeccsét is megnyerte

NB III-as ellenféllel szemben érte el idei második győzelmét az Eger SE csapata.

B. Cs.

Berki Péter (81) szerezte az egriek első gólját Fotó: Lénárt Márton Forrás: Heves Megyei Hírlap

 

EGER SE–CEGLÉDI VSE 2–1 (1–0)

Eger, Felsővárosi Spt., 40 néző. V.: Harnos Csaba (Szigetvári Zs., Király).

 

EGER, 1. félidő: Varga H. – Katona A. (Jancsó, 30.), Juhász G., Valkay – Dobler, Batta, Medveczky, Hegedűs, Hadnagy – Berki, Pál. 2. félidő: Varga H. – Jancsó, Juhász G., Zimányi – Debreczeni, Medveczky, Valkay, Farkas K. – Vajda, Bozó, Nagy G. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

 

GÓL: Berki (10.), Szabó R. (öngól, 84.), ill. Hamar (55.).

 

Téli második felkészülési mérkőzésén az NB III. Közép csoportjában 15. helyen álló ceglédieket fogadta az Eger SE. Az egy héttel korábban rendezett első edzőmeccshez képest (amikor is a Nyíregyháza II. csapata ellen 3–0-ra győztek a megyeszékhelyiek) változást jelentett, hogy Batta Gergő már leigazolt ESE-játékosként szerepelt a kezdők között. A DVTK-ban és Nyíregyházán pallérozódott 18 éves támadó a Cigánd SE-től érkezett. Új próbázóként a szintén 18 esztendős Jancsó Csaba húzott piros-kék szerelést, a nyurga belső védő a Mol Fehérvár II. csapatától jött tesztelésre, ám a 73. percben izomsérülést szenvedett. A hátralévő időben így 10 emberrel játszott az ESE, mert a szünetben lecserélt játékosok már nem térhettek vissza, a kispadon pedig nem volt már labdarúgó. Ugyancsak sérülés miatt hagyta ki a találkozót Nagy-Kolozsvári Dániel, Antal Zsolt és Olasz Dénes.

 

Az ezúttal is szikrázó napsütésben, de hideg időben rendezett összecsapás krónikájához tartozik, hogy a hazaiak Berki Péter révén gyorsan vezetést szereztek, amit a szünet után nem sokkal a hajdani Egri FC gólgyárosa, Hamar Ádám egyenlített ki. A folytatásban egy-egy kapufát értek el a csapatok, majd jött a végén a döntő találat egy öngól formájában, ami előtt egriként Valkay Richárd ért utoljára a labdába.

SZEKERES ADRIÁN: - Az egész meccset két részre bontanám. Az első félidőnek az volt a tanulsága, hogy amit az elmúlt hetekben elvégeztünk, azt visszakaptuk a játékosainktól. A második félidő tanulsága, hogy fizikumban napról napra lépünk előre. Az utolsó 18 percben egy sérülés miatt eggyel kevesebben játszottunk, de a játékosok még rá tudtak tenni egy lapáttal, és így is tudtunk szerezni egy gólt. 

KÖVETKEZIK: Tiszafüred–Eger SE, január 24., szerda, 18.00.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában