Vízilabda

2022.01.15. 21:44

Az egri nők idén már nem kegyelmeztek a III. Kerületnek

Míg a Tigra-ZF-Eger női csapata hazai medencében vitézkedett, a férfiaknak csak részsikerek jutottak a Komjádi-uszodában.

Heol Sport

Dobi Dorináék (szemből) sikerrel vették az idei első akadályt.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Dobi Dorináék (szemből) sikerrel vették az idei első akadályt.

Forras: Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 8. fordulójának mérkőzésén:

TIGRA-ZF-EGER–III. KERÜLETI TVE 13–8 (4–1, 3–1, 4–3, 2–3)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Bereczki M., Bujka J.

EGER: Kiss A. – Jancsó 3, Dobi D. 2, Katona Zs. 1, Czigány D. 2, Borsi 2, Bódi F. 2. Csere: Molnár D. 1, Párkányi, Gálicz, Keresztes, Szilágyi Sz. Edző: dr. Sike József

III. KERÜLET: Pápai – Illés H. 2, Tóth-Deme, Kudella 3, Kovács K., Gasparics, Koltay. Csere: Palásti, Papp K., Koncz 2, Kenéz 1, Fodor. Edző: Lukács Dénes

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 6/4 ill. 10/3.

ÖTMÉTERESBŐL: –, ill. 2/2.

KIPONTOZÓDOTT: Szilágyi Sz. a 32. percben.

DR. SIKE JÓZSEF: – Úgy készültünk, ha nyílik az olló sok játékosnak adok lehetőséget. A számszerű eredménnyel elégedett vagyok. Ne felejtsük, hogy a III. Kerület az elmúlt szezonban kétszer is nyert az Eger ellen.  

LUKÁCS DÉNES: – Ritkán mond ilyet egy edző ötgólos vereség után, de én elégedett vagyok a látottakkal. A körülményeket figyelembe véve, mindent megtettünk azért, hogy a lehető legtöbbet tanuljunk egy ilyen jó csapattól, mint az Eger. Küzdöttünk, hajtottunk végig.

KÖVETKEZIK: Tigra-ZF-Eger–Valdor Szentes, január 19., szerda, 19.00.

A férfi OB I. 15. forduló fordulójának mérkőzésén:

A-HÍD VasasPlaket–Tigra-ZF-Eger 15–8 (3–3, 4–2, 4–1, 4–2)

Budapest, Komjádi-uszoda. V.: Vogel G., Tordai G.

VASAS: Mitrovics – Vadovics 5, Randelovic 3, Mezei T. 1, Erdélyi B. 1, Bátori, Sedlmayer 2. Csere: Herczeg, Zerinváry 3, Sípos B., Magyar B., Bedő, Simon R. Edző: Slobodan Nikic

EGER: Grieszbacher – Sári A., Magyar M. 1, Szalai G., Baksa B. 4, Lőrincz B. 1, Murisics. Csere: Tymcyna, Gólya N., Kovács G. 1, Hajdu B., Sántavy 1, Lőrincz Á. Edző: Petrovai Márton

GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/4, ill. 12/2.

ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 1/1

KIPONTOZÓDOTT: Gólya N. a 18., Sári A. a 25. percben.

 

PETROVAI MÁRTON: – Két negyeden keresztül tartottuk a lépést az esélyesebb Vasassal, aztán kipukkadtunk. Mindenki beleadott mindent, emelt fővel mehetünk haza. Léptünk előre, tanulni kell a hibákból. 

SLOBODAN NIKIC: – A kezdeti bizonytalanság után magunkra találtunk. Támadásban jól használtuk ki az emberelőnyöket, a végére belelendültünk.

KÖVETKEZIK: Tigra-ZF-Eger–FTC Telekom, január 21. 20.30.

 

Címkék#vízilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában