Futsal

2022.01.18. 10:30

Besenyei Ferenc gólja döntött a gyöngyösiek javára

Kétgólos hátrányból felállva nyerte idei első mérkőzését az Energia SC csapata a férfi futsal NB II. Keleti csoportjának 15. fordulójában.

B. Cs.

Besenyei Ferencnek (3) köszönheti a győztes találatot az ESC

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: CZIMER TAMAS

 

Energia SC Gyöngyös–Nyírbátor 5–4 (2–2)

 

Gyöngyös. Vályi-Nagy Károly Tornacsarnok. V.: Apkó, Urgyán (Strehó).

Energia SC: Matin – Reich, Csoszánszki, Marosi, Bihari. Cserék: Besze (kapus), Besenyei F., Gulyás, Forgács, Titkó. Edző: Berkes László.

Gól: Forgács (9.), Csoszánszki (18., 27.), Marosi (28.), Besenyei F. (35.), ill. Kónya (6., 22.), Kántor (16.), Pócsi (25.).

 

A Dr. Fejes András Sport-, és Rendezvénycsarnok felújítása miatt nem a megszokott helyszínen és késői időpontban (21 órától) játszotta idei első bajnoki mérkőzését a gyöngyösi gárda. Ehhez szükség volt a szabolcsiak pozitív hozzáállására, akik beleegyeztek a kért módosításokba. A meccset a vendégek kezdték jobban, a sportcsarnokban tapasztalthoz képest gyorsabb játékban hazai részről több hiba csúszott. A váratlan húzásokkal előrukkoló nyírbátoriak lendülete azonban a második félidőben alábbhagyott. A jobban összpontosító ESC mellé állt a szerencse, amely gárda kétgólos hátrányból nemcsak egyenlített, hanem a 42 éves Besenyei Ferenc jóvoltából a győztes találatot is megszerezte. A gyöngyösiek 13 mérkőzésen szerzett 23 ponttal az 5. helyen állnak.

 

Berkes László: – Kiélezett küzdelemben reális eredmény született, nekünk talán több lehetőségünk nyílt a gólszerzésre. Ezúttal a legfontosabb célt a három pont megszerzése jelentette, ami azzal együtt is sikerült csapatnak, hogy extra teljesítményeknek híján voltunk.

 

Következik: Energia SC–Újpest 220 Volt, Magyar Kupa-mérkőzés, január 26., 19.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában