Labdarúgás

2022.01.25. 21:58

Holland másodosztályt megjárt futballistát igazol a Tarnaszentmiklós

Négy labdarúgó érkezését jelentette be a megyei III. osztályban újonc Tarnaszentmiklós SE.

B. Cs.

Marthijn Stijsiger jelentős nyereség lehet

Fiatalként a Feyenoord, a NAC Breda és Sparta Rotterdam akadémiáján pallérozódott a Tarnaszentmiklós SE egyik friss igazolása, Marthijn Stijsiger. A középpályás felnőttként aztán három évig futballozott a holland másodosztályban (Eredivisie 2), majd alacsonyabb szinten folytatta. A 35 éves játékos előtt úgy nyílt meg az út a TSE-hez, hogy Tarnaszentmiklósra költözött.  

 

– Jelenleg a regisztrációs kártyára várunk, bízunk benne, hogy az átigazolási időszakban be tudjuk fejezni a nyilvántartásba vételt és számíthatunk Marthijn játékára. Noha már nincs csúcsformában, de látszik, hogy nagyon képzett, mindkét lábbal kiválóan passzoló és lövő labdarúgóról van szó, aki sokat segíthet a csapatunknak – mondta a heol.hu-nak Oláh Tamás. A szentmiklósi klub elnöke, játékosa, egyben a község polgármestere örömmel tudatta azt is, hogy csatárként Tuza Dániel (Füzesabonyi SC), védőként pedig Gyöngyösi Márk (Tarnamente SSZE) és Kelemen Gyula (Felsőtárkány SC) csatlakozott télen az együtteshez.

 

A Tarnaszentmiklós SE a 2021/2022-es megyei III. osztályú bajnokság Nyugati csoportjának 8. helyén áll kilenc mérkőzésen szerzett hét ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában