Teremlabdarúgás

2022.01.10. 11:43

Hollywoodi arany a pásztorvölgyi Újévi-kupán

Tompos Krisztián nem sokkal a lefújás előtt szerzett gólja elsőséget ért a Hollywood nevű csapatnak az Újévi-kupa felnőtt-tornán.

B. Cs.

A győztes Hollywood csapata két egyéni díjat is elvitt Fotó: MW

Az egri Pásztorvölgyi iskola csarnokában 16 csapat lépett parkettre Szoboszlai Richárd Barna szervezésében. A Tóth Gábor (Csita) vezényelte aranyérmes gárda Balogh Csaba, Csörgő Gábor, Noszek Gábor, Kovács Bálint, Tompos Krisztián, Besenyei Richárd, Nagy Viktor, Nagy Bence, Suha Balázs és Kovács Zoltán összeállításban a fináléban 1–0-ra győzött. Az ezüstérmet a gyöngyösiek alkotta Kreatív gárdája vihette haza. Ugyancsak egy találat jelentette a különbséget a bronzérem sorsáról dönteni hivatott párharc során, ahol a bélapátfalvi Bélkő SE Bársony Dániel góljával múlta felül a Jánoshidai Tüzép alakulatát. A résztvevők 1x20 perces mérkőzéseket játszottak és valamennyi négyesből az első két helyen végzett gárda jutott tovább a legjobb nyolc közé.

– Ahogy a döntőben, úgy a harmadik helyért is szorosan alakult a mérkőzés, mindkétszer  a hajrában született a győztes gól. Az egyéni díjazásoknál nehéz helyzetben voltunk, mert több kiváló teljesítmény közül kellett választani. Köszönöm a csapatoknak a részvételt – mondta Szoboszlai Richárd Barna.

 

Eredmények. A negyeddöntőben: Németh SE–Jánoshidai Tüzép 0–2. Gól: Füleki, Kónya. Hollywood–Findzsa Junior 3–2. Gól: Noszek, Nagy V., Csörgő, ill. Holló 2. Bélkő SE–Maklár U19 2–0. Gól: Bársony 2. Felnémet FC–Kreatív 0–1. Gól: Szabó V. Az elődöntőben: Jánoshida–Hollywood 0–1. Gól: Nagy B. Bélkő SE–Kreatív 0–1. Gól: Ökrös. A döntőben: Hollywood–Kreatív 1–0. Gól: Tompos K.

Az ezüstérmes Kreatív csapata Fotó: MW

Különdíjak. Legjobb mezőnyjátékos: Tompos Krisztián (Hollywood). Legjobb kapus: Balogh Csaba (Hollywood). Gólkirály: Szabó Viktor (Kreatív). A bronzmeccs legjobbja: Tóth Csaba (Jánoshidai Tüzép).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában