Labdarúgás

2022.01.19. 12:37

Húsz játékossal utazik a selejtezőre Heves megye válogatottja

A Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornáján (MAVONT) szereplő Heves megyei csapat a Hatvanban tartott harmadik edzést követően véglegesítette keretét.

B. Cs.

Hajdúszoboszlón négy mérkőzés vár szűkebb hazánk legjobbjaira

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: CZIMER TAMAS

Az edzőként Molnár Zoltán (Heréd LC) irányította együttesre január 22–23-án Hajdúszoboszlón vár kétnapos regionális selejtező. A tornát megelőző utolsó gyakorlását kedden tartotta a szűkebb hazánkbeli gárda. A FC Hatvan Népkerti Sporttelepén harmadik alkalommal találkoztak a mieink, ezen két felkészülési mérkőzés szerepelt a programban, mindkétszer Pest megye válogatottja ellen. A december 4-i hatvani meccsen 2–1-re győztek a Győri Zoltán vezényelte szomszédok, a január 8-i gödöllői visszavágón pedig 4–1-es hazai siker született.
 

– A megyei I. osztályú bajnokság meghatározó labdarúgói és szép jövő előtt, már bizonyított fiatal futballisták kaptak helyet a 20 fős utazó keretben – fejtette ki Molnár Zoltán. – Szombaton már élesben megy a játék, mindenkinek lehet bizonyítani, hogy méltán került a legjobbak közé. Köszönet jár a klubvezetőknek a segítségért, az MLSZ megyei igazgatóságának pedig a támogatásért. Optimistán és bizakodva tekintek a torna elé, remélve, hogy felérhetünk a továbbjutást jelentő első helyre.

A megyei válogatott kerete
Kapusok: Gedei Krisztián (Lőrinci VSC), Tóth Bálint Kristóf (Gyöngyösi AK)
Mezőnyjátékosok: Kálmán Richárd (Marshall-ASE), Kovács Dávid (Eger SE II.), Ágói Zoltán, Nyerges Krisztián (mindkettő Lőrinci VSC), Forgó Kornél, Márkus Marcell (Gyöngyösi AK), Ficzere Péter, Vojtekovszki Márton (mindkettő Egerszalók), Balog Bence, Szabó Bertold, Tari Szabolcs (mind Heréd LC), Mundi Zoltán, Bárkányi Arnold, Karácsony Dávid, Czibolya Gábor (mind FC Hatvan), Balázs Lázár Tihamér (Hevestherm-Hevesi LSC), Nádudvari Alex (Gyöngyöshalász SE),  Kaló István Alexander (Besenyőtelek-Erőss út)

A régiós torna programja
Január 22., szombat
9.00: Borsod–Hajdú
10.30: Heves–Szabolcs
13.00: Borsod–Nógrád
14.30: Hajdú–Heves
16.00: Nógrád–Szabolcs
 

Január 22., vasárnap
9.00: Borsod–Heves
10.30: Hajdú–Nógrád
13.00: Borsod–Szabolcs
14.30: Heves–Nógrád
16.00: Hajdú–Szabolcs
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában