Kézilabda

2022.01.18. 16:21

Szerdán két fronton csatázik az SBS-Eger

Az SBS-Eger NB I.-es felnőttcsapata Abonyban lép pályára, ahol a Magyar Kupa 4. fordulójában a másodosztályú Ceglédi KKSE lesz az ellenfél.

S.K.

Tóth Rajmondék (a labdával) Abonyban lépnek pályára.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi Ligakupa B csoportja 5. fordulójának mérkőzései:

MEZŐKÖVESDI KC–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS

Mezőkövesd, szerda, 18.00. V.: Bába S., Horváth P.

Két fordulóval a csoportküzdelmek zárása előtt bebiztosíthatja negyeddöntős szereplését a mátraaljai gárda, amennyiben a papírformának megfelelően legyőzi az NB I/B-s Mezőkövesdet. A gyöngyösiek három mérkőzést követően százszázalékos mérleggel vezetik a csoportot, az erőviszonyok alapján nem kétséges a továbbjutásuk.

SBS-EGER–DEAC

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, szerda, 18.30. V.: Hargitai G., Markó G.

A megyeszékhelyiek a szakmai stáb döntése értelmében a Ligakupa januári csoportmeccsen az ifjúsági csapatot szerepeltetik, az SBS-Eger felnőttegyüttese a minél sikeresebb bajnoki felkészülést előtérbe helyezve felmentést kapott a további csoportküzdelmek alól. Az edzőként Tamás Tamás irányításával készülő fiatalok számára a tapasztalatszerzés a cél.

Mint ismeretes, a Ligakupában kizárólag magyar játékosok szerepelhetnek. A csoportból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

A B csoport állása

1. Gyöngyös 3 3 – – 104–76 6

2. DEAC 4 2 – 2 115–124 4

3. Mezőkövesd 3 1 – 2 88–94 2

4. Eger 4 1 – 3 117–130 2

Abonyban a felnőttek

Az ifjúságiak mérkőzésével szinte egy időben, az SBS-Eger NB I.-es felnőttcsapata Abonyban lép pályára, ahol a Magyar Kupa 4. fordulójában a másodosztályú Ceglédi KKSE lesz az ellenfél. A legjobb nyolc közé jutás egy mérkőzésen dől el.

CEGLÉDI KKSE–SBS-EGER

Abony, szerda, 18.00. V.: Sándor L., Szikszay Cs.

Az egriek az előző fordulóban Kecskeméten harcolták ki a továbbjutást, ahol 31–31-es döntetlen jelentette a nyolcaddöntőbe kerülést. A ceglédiek a 3. fordulóban a Mezőkövesdet búcsúztatták (28–18). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában