Vízilabda

2022.01.28. 19:00

Tigra-ZF-Eger: az éllovas és a sereghajtó az ellenfél

A díszterem után szombaton újra a medencében lesz jelenésük a hölgyeknek.

B. Cs.

Az egri nők az újabb elismerés után ismét a vízben bizonyíthatnak Fotó: Huszár Márk Forrás: Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 11. fordulójának mérkőzése:

FTC (1.)–TIGRA-ZF-EGER (5.)

Budapest, Népliget, szombat, 19.00. V.: Tóth I., Tóth S.

 

Az egri hölgyek a megyeszékhely önkormányzatának díszoklevelét kapták. A Magyar Kupa-győztesnek a csütörtöki közgyűlés előtt Mirkóczki Ádám polgármester gratulált. Ahogy a pólósok, úgy dr. Sike József vezetőedző és Szécsi Zoltán klubelnök is örömmel fogadta az elismerést. A díszterem után szombaton újra a medencében lesz jelenésük a nőknek.

 

– A bajnoki éllovashoz látogatunk, ez már önmagában komoly csatát vetít elénk – mondta dr. Sike József a klub honlapjának. – Ha visszaemlékszünk az őszi fordulóra, akkor a ferencvárosi győzelem mellett ki kell emelnem, hogy Jancsó Patríciát sérülés miatt nagyon hamar, már a 7. percben elveszítettük, míg Czigány Dórát a 12. minutumban végleg cserével kiállították. Ide tartozik továbbá, hogy én is eltiltott voltam, így nem ülhettem a kispadon. Ezek fényében más ütközetre számítok a Népligetben. Jó formában vagyunk, bízom a lányokban. Az 5. fordulóban a BVSC egy pontot szerzett a zöld-fehérek otthonában, mi is mindent megteszünk majd ennek érdekében.

 

A férfi OB I. 17. fordulójában a sereghajtó hajdúságiaknál egyértelmű esélyesként szerepelnek Petrovai Márton edző tanítványai.

DEBRECENI VSE (14.)–TIGRA-ZF-EGER (8.)

Debrecen, szombat, 16.00. V.: Csanádi, Ercse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában