Labdarúgás

2022.01.27. 17:54

Zagyvaszántón már új edző vezényel

Váltás történt a megyei II. osztályú bajnokság 9. helyen álló Zagyvaszántó SE kispadján.

B. Cs.

Rozmaring Péterre (piros kabátban) a megyei válogatottnál is számíthattak Fotó: Czímer Tamás Forrás: Heves Megyei Hírlap

A  szakmai irányítást Rozmaring Péter vette át a Zagyvaszántó SE felnőtt csapatánál. Az új tréner Gyöngyösi Mihály örökébe lépett.

 

– Megtiszteltetésnek vettem a felkérést – mondta a heol.hu-nak Rozmaring Péter. – A település polgármestere, Fekete László keresett meg, hogy segítsek és építsünk új csapatot, amelyik sikeresen szerepelhet a bajnokságban. Lesznek új igazolásaink és nagy örömömre Balogh Sándor barátom segít mozgatni a kapusokat, és ha nem vagyok jelen, akkor a csapatot is. Abban is megállapodás született, hogy a Heréd LC-nél betöltött kapusedzői munkámmal nem hagyok fel. A két tisztség párhuzamosan működik majd együtt.

 

Rozmaring szerint a herédieknél szépen fejlődik a csapat és az egyesület.

 

– Mindez köszönhető Bóna András elnök és párja, Szilvike odaadó munkájának – emelte ki Rozmaring Péter. – A szakmai munka hibátlan, mert Molnár Zoltán személyében olyan edzőt találtak a klubnál, aki elhivatott és rendkívül felkészült. Remélem, zökkenőmentesen meg tudom oldani a feladataimat, hálás vagyok a bizalomért.

Az már bizonyos, a Zagyvaszántó SE-hez télen visszatér a Hatvani Lokomotív SE a támadó, Kratofil Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában