Küzdősport

2022.03.20. 20:17

A hatvani harcos pontozással veszített a lengyel gálán

A Hatvani Thaibox Klub markazi illetőségű versenyzője, Tresó Roland remek küzdősport gálán vett részt Lubinban.

B.Cs.

A lengyelországi gálára Éltető Péter promóternek köszönhették a meghívást a hatvaniak. Tresó Rolandnak a 71,5 kilogrammos súlycsoportban a K1-világbajnok, hatszoros lengyel bajnok Kacper Muszynski jelentette az ellenfelet.

 


– Az első menet kemény adok-kapok harccal kezdődött, amelynek végén egy összerúgást követően Roli sípcsontján négy centiméteres repedés tátongott, amit a szünetben több-kevesebb sikerrel kezeltünk –  mondta a Hatvani Thaibox Klub, elnöke és edzője, Hatvani Ferenc a klub közösségi oldalán. – Mivel ezzel a lábával nem tudott érdemlegesen rúgni, a rutinos ellenfél végig a másik lábát támadta – sajnos sikerrel. Noha kézzel több célba ért ütéssel ellensúlyoztuk a lábtámadásokat, ezek nem voltak elegendőek a győzelemhez. Pontozással veszítettünk, de a közönség nagy tapssal értékelte versenyzőnk teljesítményét.

 


Hatvani Ferenc hozzátette: nagy tapasztalattal gazdagodtak és egy újabb meghívással, ugyanis a jövő évi gálára is várnak hatvani versenyzőt a lengyel házigazdák.


– Köszönjük a lelkes támogatást! – hálálkodott a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában