Futsal

2022.04.07. 10:38

Az egri egyetemisták kiszolgálták remek közönségüket

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságban (MEFOB) harmadik mérkőzésén harmadik győzelmét aratta az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem csapata.

B. Cs.

Palaticzky Áron (elöl) számított az egriek legeredményesebb játékosának

Forrás: Szepesi Áron Forrás/Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság Keleti csoportjának 6. fordulójában:

EKKE-Eger–Debreceni Egyetem 11–6 (4–3)
Eger, Eszterházy csarnok, 150 néző. V.: Varga L., Varga M.
EKKE: Demján – Géringer, Füzik, Bernáth B., Molnár D. Cserék: Molnár A., Lehóczki, Palaticzky, Jákli. Csapatvezető: Fenyves Balázs.
Gól: Palaticzky (19., 27., 37., 40.), Lehóczki (9., 15.), Jákli (20., 28.), Füzik (26.), Molnár D. (29.), Molnár A. (40.), ill. Trencsényi (1., 29.), Szabó Á. (15.), Balogh T. (16.), Dénes S. (25.), Bács Z. (28.).
Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező EKKE gárdája egyedülálló atmoszférában játszhatott az Eszterházy-csarnokban. Az intézmény hallgatói dobbal és hangos buzdítással segítették csapatukat, míg az EKE Cheerleaders társulata a félidőben gondoskodott kiváló produkcióról. A hazai gárda meghálálta a bizalmat és a drukkolást, ugyanis újabb sikert arattak az egriek, akik számára ezzel biztossá vált, hogy játszhatnak a négyes döntőért.
Fenyves Balázs: – Úgy tűnik, szokásunkká vált, hogy rosszul kezdjük a hazai mérkőzéseinket. Ugyanis a Pázmány és a Semmelweis elleni meccshez hasonlóan ismét beragadtunk a rajtnál. Pontosabban nem játszottunk rosszul, csak éppen nagyon rossz százalékban használtuk ki a helyzeteinket. A debreceniek ezt köszönték szépen és többször vezetést szereztek. Annak ellenére, hogy viszonylag sokáig nem nyugodhatunk meg, nem éreztem, hogy elveszíthetjük a találkozót, mivel számtalan százszázalékos ziccerünk akadt, és igazából csak idő kérdése volt, mikor tudunk ellépni ellenfelünktől. A tizenegy szerzett gólnak nagyon örülök, a hat kapott viszont sok. A közönség ennek ellenére jó kis meccset láthatott, mi pedig hálásak vagyunk azért a hangulatért, amit a nézők teremtettek. Élmény volt ez az este, különösen, hogy ezzel megint léptünk egy nagyot célunk, a négyes döntő felé.

Címkék#futsal#EKKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában