Jégkorong

2022.04.14. 15:51

Megvédték bajnoki címüket a Hatvan Girls női hokisai

Az erős csapategység újra aranyérmet jelentett a Hatvan Girls csapatának a női U25B bajnokságban.

B. Cs.

A 2021/2022-es női U25/B kategória bajnokcsapata a Hatvan Girls együttese Forrás: Híres Alán

 – Nagyon büszkék lehetünk az együttes tagjaira, ugyanis a tavalyi bajnokcsapat keretéből iskola és/vagy város váltás miatt négy játékosunk nem maradt velünk. Sokaknak kellett felnőni az új feladathoz és ez sikerült is – mondta a hatvani klub szakmai igazgatója, Orbán Attila.

A Zagyva-parti egylet hölgyei az egyik fél második győzelméig tartó döntős párharcban a debreceniekkel mérkőztek. Ahogy az első összecsapás, úgy a második meccs is nagy küzdelmet hozott, ahol a nagyobb lövőerő és a jobb lövési hatékonyság döntött a kék-sárgák javára. Mindkét alkalommal Ónody Csenge remeklése kellett ahhoz, hogy a hatvaniak felé billenjen a mérleg nyelve. A csapatkapitány nemcsak a finálé legértékesebb játékosának is számított, míg az egész 2021/2022-es U25/B-s idényt tekintve a legeredményesebb hokis címet Rozsnaky Lara érdemelte ki. Orbán Attila azonban más(ok)ra is kitért.

– Valódi csapatot alkotunk, ez az igazi erősségünk, mindig egyben tudtunk maradni, le a kalappal a lányok előtt – emelte ki a sokszoros válogatott, háromszoros magyar bajnok, egyszeres Magyar Kupa és Szuperkupa-győztes hajdani játékos.

Szőke Attila ügyvezető elnök és Orbán Attila szakmai igazgató Forrás: Híres Alán

A döntős párharc eredményei1. mérkőzés:
HATVAN GIRLS–DEBRECENI HK 3–2
GÓL: Ónody 2, Rozsnaky 1 (büntetőből)
2. mérkőzés:
DEBRECENI HK–HATVAN GIRLS 0–2
GÓL: Ónody 2

Ónody Csenge Forrás: Híres Alán
Rozsnaky Lara Forrás: Híres Alán

A bajnoki dobogósok:1. HATVAN GIRLS (Varga Panna, Jónás Titanilla, Jónás Leila, Ónody Csenge, Rozsnaky Lara, Popovics Polett Nelly, Takiguchi Noa, Bodó Emília, Vas Emese, Lantosi Míra, Néma Karola, Néma Erzsébet, Sinoros-Szabó Lotti, Galvácki Gréta, Szabó Emma, Prouteau Fleu)
2. Debreceni HK
3. Angels

Címkék#jégkorong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában