Labdarúgás

2022.05.03. 13:18

A Keleti csoport bajnoka ellen bizonyíthat az Eger SE

A 18 pontos előnnyel élen álló és már bajnoki Kazincbarcikát fogadja az NB III. Keleti csoportjának 34., hétközi fordulójában az egri együttes.

B. Cs.

Az egriekre ráférne már a sikerélmény

Fotó: Huszar Mark

Eger SE (15.)–Kazincbarcika (1.)

Eger, Szentmarjay stadion, szerda, 17.00. V.: Kovács Imre (Kovács G., Piskóczi).

Arra aligha lehet számítani, hogy az aranyérmes gárda már nem veszi olyan komolyan a hátralévő mérkőzéseit, mint ahogy azt eddig tette. Legfeljebb az fordulhat elő, hogy a korábban kevesebb lehetőséghez jutott játékosok szerepeltetése kerül előtérbe a barcikai legénységnél, akikben a bizonyítási vágy miatt a motiváció is nagyobb. Előbbiek, no meg az elmúlt hat mérkőzésen szerzett mindössze egy pont miatt világosan látható, hogy az egriektől már a döntetlen is abba a kategóriába tartozna, amire az ember felemeli a fejét. Amennyiben ikszelne vagy igazi bravúrt szolgáltatva győzne az ESE a gyöngyösi származású Varga Attila irányította KBSC ellen, a hazai labdarúgók emelt fővel jöhetnének le a pályáról. A sikerélmény nagyon ráférne már a házigazdákra, és nincs is jobb alkalom a figyelemfelhívásra, mint amikor a bajnokkal szemben eredményes az alacsonyabban jegyzett csapat.
Ősszel: 1–3.

A játéknap teljes programja
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

A Keleti csoport állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában