Labdarúgás

2022.05.08. 15:15

Eger SE: a taktikai fegyelmezetlenség vereséget eredményezett

A három perc alatt kapott két gól pecsételte meg az egri csapat sorsát az NB III. Keleti csoportjának 35. fordulójában.

B. Cs.

A fejmosás aligha maradt el az újabb vereséget követően

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Békéscsaba II.–Eger SE 2–1 (0–0)

Békéscsaba, Utánpótlás Központ, 80 néző. V.: Nagy Attila László (Dobos, Pálinkás).

Békéscsaba: Tóth A. M. – Czvalinga, Kasik (Zahorán, 85.), Sipaki, Pap (Zelik, 15.),, Korógyi (Bacsa, 85.), Farkas B. G., Oláh Á., Bónus, Szabó Zs. (Styecz,53.), Varga T. K. Edző: Mészáros Márk.
Eger: Fedinisinec – Rébék, Lencsés, Valkay – Debreczeni (Dobler, 68.), Antal, Nagy-Kolozsvári, Farkas K. (Hadnagy, 55.) – Vajda, Pál, Medveczki (Berki, 53.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

A vasárnap délben rendezett összecsapás első félidejében gólig nem, csak helyzetekig jutottak a csapatok. A szünet után azonban változott a helyzet, de nem úgy, ahogy azt az egriek elképzelték. A 50. percben fejesből elért góllal szereztek vezetést a lila-fehérek, majd az 52. percben újabb nagy védelmi hibát büntettek meg a házigazdák. Noha Nagy-Kolozsvári Dániel szépségdíjas találattal szépített, ez kevés volt az üdvösséghez a látogatóknak, akik összteljesítménye nagyon elmaradt a várt és remélt játéktól.

Gól: Varga T. K. (50.), Korógyi (52.), ill. Nagy-Kolozsvári (61.).

Mészáros Márk: – Nagyon jó ritmusban játszottuk az első félidőt és nagy nyomást helyeztünk a mélyen védekező Egerre. Számtalan helyzetet alakítottunk ki, de meg kell tanulniuk a fiatal játékosainknak, hogy az ilyen mérkőzést sokkal hamarabb le kell zárni. A második félidei gyors góljaink után egy másik meccshez kellett alkalmazkodnunk, de abban is álltuk a sarat. Mindent egybevetve, extra volta rengeteg helyzet kialakítása, viszont negatív ezek kihasználása – mondta a tréner a bmsextra.hu portálnak.

Szekeres Adrián: – Az első hetven perc döntötte el a mérkőzés sorsát. Több egyéni rossz teljesítmény született, felelősséget nem vállaltunk a döntéseink után, és nem a taktikát követték a játékosok. Jó pár labdarúgótól ezt látjuk mérkőzések óta, miközben a klub részéről minden adott ahhoz, hogy tudásuk legjavát nyújtsák a futballisták.

Következik: Eger SE–Tiszafüred, május 15., vasárnap, 17.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában