Sportlövészet

2022.05.23. 14:48

Káli LSK: csapatban bajnoki címvédés, egyéniben két arany

A Káli Lövész Sport Klub sikereitől volt hangos a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség Maxi gyorspont Országos Bajnoksága.

B. Cs.

A Káli Lövész Sport Klub csapatban győztes triója a dobogó tetején

Forrás: Káli LSK

Az Üllőn rendezett kétnapos versenyen 75 sportlövő 292 alkalommal állt lőállásba, köztük a megyénket képviselő Káli Lövész Sport Klub négy indulójával. Az első versenynapon Kiss Gábornak a kis kaliberű pisztoly nyílt irányzék divízióban elért 188 körös eredményét senkinek nem sikerült felülmúlnia, ezzel egyéni országos bajnoki címet szerzett, valamint ugyanezen versenyszám optikás divíziójában elért 184 körös teljesítménye bronzérmet jelentett.

Másnap a Káli LSK Barczi Krisztián, Albert Krisztián és Komlósi Sándor alkotta triója nem kis izgalmak után, a csapatversenybe számító három szám (kiskaliberű puska optika, nagykaliberű puska optika, nagy kaliberű pisztoly nyílt irányzék) összesített eredménye alapján 531 körös teljesítménnyel, két köregységgel megelőzve az ezüstérmes gárdát, megvédte 2021-es országos bajnoki címét.

Ezen kívül Barczi Krisztián aranyérmesként zárt a nagykaliberű puska nyílt irányzék és ezüstérmesként a kiskaliberű puska nyílt és optikai versenyszámban, Albert Krisztián pedig sörétes puska nyílt irányzék kategóriában állhatott a dobogó harmadik fokára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában