Vízilabda

2022.05.04. 21:40

Kaposváron is kikapott, tizedik a Tigra-ZF-Eger

A férfi OB I. 9–10. helyért zajló rájátszásában a Kaposvári VK szerezte meg a kilencedik helyet.

S. K.

A csalódott egri kispad

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Kaposvári VK–Tigra-ZF Eger 16–10 (4–4, 5–1, 5–2, 2–3)

Kaposvár. V.: Várkonyi G., Tordai G.

Kaposvár: Csoma K. – Petrovszki, Langiewicz 2, Berta J. 4, Dobos D., Mijic 1, Vindisch 3. Csere: Szilágyi Á. (kapus), Kakstedter B., Jajcinovic, Palatinus E., Juhász-Szelei 3, Varga B. 3, Horváth Á. Edző: Surányi László.

Eger: Krémer – Rádli R. 1, Sári A., Szalai G. 2, Baksa 2, Lőrincz B., Murisics 2. Csere: Grieszbacher (kapus), Lugosi Cs., Biros S., Kovács G., Dóczi 2, Sántavy 1, Farsang R. Szakmai igazgató: Biros Péter.

Gól:

  • Emberelőnyből: 14/7, ill. 12/5.
  • Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.

Kipontozódott: Varga B. a 16., Lugosi Cs. a 26., Sári Á. a 27. percben.

Biros Péter a klub honlapján így fogalmazott:  – Az eleje nem volt rossz, aztán óriási hibákat vétettek azok, akiknek a hátán kellene vinni a csapatot. Nagyon visszafogottan kell nyilatkoznom, mert közvetlenül a meccs után vagyunk. Akadtak sajnos olyanok, akik úgy istenigazából már nem is akarták ezt a meccset, s voltak olyanok, akiknek a játéktudásával vannak komoly kételyeim. Le kell higgadni és le kell vonni a következtetéseket mielőtt nekivágunk a következő szezonra való felkészülésnek.

Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc végeredménye: 9–3, a Kaposvári VK javára.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában