Futsal

2022.05.13. 18:47

MEFOB: az Eszterházy futsalozói bejutottak a legjobb négy közé

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem férfi csapata a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gárdájával szembeni kiütéses győzelmét követően készülhet a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) négyes döntőjére.

Heol Sport

Az egriek ott lesznek a miskolci Final Four-ban

Forrás: EKKE

A negyeddöntőben:

EKKE-Eger–BME 10–1 (3–1)

Eger, Eszterházy-csarnok. V.: Varga L., Varga M

Eszterházy KKE: Demján – Géringer, Füzik, Bernáth B., Németh A. Cserék: Molnár A., Lehóczki, Palaticzky, Jákli, Molnár D. Csapatvezető: Fenyves Balázs
Gól: Jákli (7., 40.), Füzik (12., 24.), Molnár A. (18., 27.), Németh A (25.), Demján (26.), Lehóczki (31.), Géringer (35.), ill. Héjja (17.).

Fenyves Balázs: – Úgy néz ki, hogy még pont jókor jött a néhány héttel ezelőtti, miskolci pofon. Előzetesen nem tudtuk, hogy mit várhatunk a BME-től, csak a nyugati tabellán látottakból tudtunk kiindulni, amiben azt láttuk, hogy sok meccset megnyertek a fővárosiak, és a rúgott gólok tekintetében is jól álltak. Ehhez képest az eddigi legjobb védekezésünket sikerült produkálnunk. Külön kiemelném kapusunkat, Demján Mátét, aki remek napot fogott ki, és még gólt is rúgott egész pályáról. A többiek előtt is le a kalappal, nagyon profin álltak hozzá a meccshez, és akkor sem zavarodtak össze, amikor 2–0-s előnyünk után, vagyis relatívan elég korán öt a négyet kezdett el játszani a vendégcsapat. A tíz szerzett találat önmagáért beszél, ezzel pedig ott vagyunk a négyes döntőben, vagyis az első célunkat teljesítettük, azonban nem szeretnénk ennyivel beérni.

A négyes döntőt május 19–20-án Miskolcon rendezik.
 

Címkék#futsal#EKKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában