Kispályás foci

2022.05.17. 17:44

Nagyfügedről a besenyőtelkiek vitték haza a győztesnek járó serleget

Széleskörű összefogással, négy csapat részvételével bonyolított le sikeres utánpótlás-tornát a Nagyfügedi Labdarúgó Szövetség.

B. Cs.

A tornagyőzelmet a besenyőtelkiek szerezték meg

Forrás: Nagy Sándor/Besenyőtelek

Egy éve működik a Játszi Foci-mozgalom keretében a Nagyfügedi Labdarúgó Szövetség. Botos Ervin és Mága Csaba vezetésével mintegy harminc, 8–15 éves helyi iskolás alkotja az egyletet. A fügediek a környező települések meghívásának eleget téve már több megméretésen szerepeltek, míg ezúttal házigazdaként jeleskedtek. Az 1. Nagyfügedi Játszi-Foci labdarúgó-tornán a Danyi Sándor vezette tarnaörsiek, a Nagy Sándor irányította besenyőtelkiek, valamint a Botos Péter Adrián és Rácz Rihárd gardírozta tarnazsadányiak mutatták be a tudásukat.

A szervezők és a csapatvezetők a jövőről is egyeztettek Forrás: Nagyfügedi LSZ

– Nagyon sportszerű és jól sikerült napot tudhatunk magunk mögött – értékelt a heol.hu-nak szervezőként Botos Ervin. – Reméljük, hogy minden idelátogatott vendég és gyerek jól érezte magát. Különösen köszönjük Zsíros Lászlónak, a Játszi Foci- mozgalom jogtulajdonosának, hogy Budapestről eljött hozzánk, mint ahogy hálásak vagyunk Nagyfüged polgármester-asszonyának, Juhász Jánosnénak is a támogatásért. Rajtuk kívül minden segítőnek, közreműködőnek, helyi szülőnek és támogatónak jár a köszönet, mert nélkülük nem tudtuk volna így lebonyolítani az eseményt.

A házigazdák fiataljai is megmutathatták, hogy mennyit fejlődtek
Forrás: Nagyfügedi LSZ

A futball-tornán kívül Bozsik András csapata (Mard-El 25) jóvoltából kutyás-, az adácsiaknak köszönhetően pedig motoros bemutató színesítette a programot.

A torna végeredménye
1. Besenyőtelek
2. Nagyfüged
3. Tarnaörs
4. Tarnazsadány

Különdíjak
Gólkirály: Burai József (Besenyőtelek) 19 találattal
Legjobb mezőnyjátékos: Zámbori Dominik (Nagyfüged)
Legjobb kapus: Lakatos Krisztián (Tarnazsadány)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában