Sportlövészet

2022.05.19. 17:42

Szövetségi Aranyjelvény az Egri PLE elnök-versenyzőjének

A Magyar Sportlövők Szövetségének éves küldöttgyűlésén kollégánkat is elismerésben részesítették.

Heol Sport

Takács Tibor versenyzőként, edzőként és sportvezetőként is sokat tesz a sportágért

Forrás: Cimre József/Magyar Sportlövők Szövetsége

Az Igaly Diánáról elnevezett életműdíjat Sike József vehette át a Magyar Sportlövők Szövetségének éves küldöttgyűlésén. Az Egerben született, többszörös világ-, és Európa-bajnok, olimpiai  negyedik és ötödik versenyzőnek az MSSZ elnökeként Nagy György és a szervezet főtitkára, Sinka László gratulált. A Magyar Sport Házában rendezett összejövetelen Aranyjelvény kitüntetéssel gyarapodott Takács Tibor. Az Egri Polgári Lövészegyletet nyolcadik éve irányító elnök gyorstüzelő pisztoly, standard pisztoly és központi gyújtású pisztoly kategóriában tíz országos bajnoki cím tulajdonosaként fogadhatta az elismerő szavakat Gerebics Roland, Légrádi József, Molnár László és Id. Péni István társaságában.

Bódi Csaba munkáját is díjjal jutalmazták

A Magyar Sportlövők Szövetsége Ezüstjelvény kitüntetést adományozott lapunk sportrovat-vezetőjének. Bódi Csaba „A sportlövészet érdekében kifejtett, több évtizedes kiemelkedő, példaértékű munkája elismeréseként” gazdagodott emlékplakettel. A MSSZ Díszoklevelét öten kapták meg, miközben díjazták a Salgótarján városát s a Nagykőrösi LSE-t is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában