Romantika

2022.05.23. 11:16

Verseny közben kérte meg barátnője kezét az egri egyetem cheerleadere (videó)

Egy arany, két ezüst, egy bronz és egy lánykérés az Eszterházy SC Cheerleading mérlege a Debrecenben megrendezett Cheer Magyar Bajnokságon, ahol 32 sportolóval vettek részt az egriek.

HEOL

EKE Cheerleaders csapata

Forrás: Nagy Adrienn

Izgatottan vártuk a 2022-es Cheer Magyar Bajnokságot, amely idén új helyszínen Debrecenben került megrendezésre, ahol 4 kategóriában mérette meg magát a Cheerleading szakosztály. Youth Freestyle Pom Duo kategóriában Méhész Korina és Utasi Júlia első helyezést ért el, ezzel kategóriájuk Magyar Bajnokai lettek! A lányok az idei versenyszezonban minden versenyt aranyéremmel zártak, ezzel elmondható, hogy a szezon győztesei – számolt be a részletekről Zaja Barbara szakosztályvezető.

Mini Freestyle Pom Team Small kategóriában a Milky Ways csapata javítani tudott az Országos Bajnoksághoz képet, így az ezüst érem került a lányok nyakába.

Show Cheer Team kategóriában egy ponttal maradt le a csapat a Magyar Bajnoki címről a SOTE csapata után, így ezüst éremmel térhettek haza.

Senior Freestyle Pom Duo kategóriában Havrán Vivien és Csató Zita végzős hallgatóink mérették meg magukat! A lányok a 3.helyen végeztek, tökéletes gyakorlat ellenére. 

– Az eredményhirdetés előtt, azonban nemcsak az eredmények miatt volt izgalom, hanem egy lánykérés miatt is! Keller Tamás úgy gondolta, hogy megkéri szerelme, Nagy Szimonetta kezét mindenki előtt! Szimi igent mondott, így hatalmas volt a boldogság!  Gratulálunk nekik! Ez egy igazi #meetandmarry sztori – fogalmazott a szakosztályvezető.

Eredmények:Youth Freestyle Pom Duo 1. Hely - Magyar Bajnok
Mini Freestyle Pom Team Small 2. Hely
Show Cheer Team 2. Hely
Senior Freestyle Pom Duo 3. Hely

Felkészítő edzők: Kiss Balázs, Schmiedmeiszter Adrienn, Berta Alexandra

A versenyen készült videó is
1 óra 21 perc Milky Ways
3 óra 48 perc Méhész Korina és Utasi Júlia
5 óra 2 perc Havrán Vivi és Csató Zita
6 óra 34 perc: Show Cheer Team
7 óra 38 perc: lánykérés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában