Sportelismerés

2022.06.14. 12:03

Bajnoki címekkel bizonyítottak a VAMAV LSK sportlövői

Gyöngyös város képviselő-testülete az Év felnőtt csapata kitüntetést adományozta a VAMAV Lövész Sportklubnak.

B. Cs.

Az elismeréseket Gyöngyös város napja alkalmából vehették át az arra érdemesek

Forrás: Czimer Tamas/Heves Megyei Hírlap

És, hogy mi áll az elismerés hátterében?
– A klub 65 éves fennállása alatt jelentős eredményeket és sikereket ért el megyei és országos szintű versenyeken, hírnevet szerezve Gyöngyös városának – mondta az akkori kitérőgyár területén 1957-ben alapított VAMAV Lövész Sportklub elnöke, Bárdos Ferenc. – Akár a puskás, akár a pisztolyos számokat nézzük, az utánpótlás-nevelésében és a felnőtt korú versenyzők teljesítményét illetően is van okunk a büszkélkedésre. A 1993-as országos bajnoki címen kívül versenyzőink letették névjegyüket Európa-, és világbajnokságon, ifjúsági és junior korosztályban egyaránt. Az elmúlt öt évben fiataljaink az általános és középiskolai országos bajnokságáról, valamint a Diákolimpia Országos Döntőjéről is több dobogós helyezéssel tértek haza.

Az Év felnőtt csapatának járó díjat a VAMAV Lövész Sportklub gárdája vehette át
Forrás: VAMAV LSK

Eredményesség tekintetében a felnőtt korú sportolók sem akarnak lemaradni, és nem is maradnak le.
– Egyéniben és csapatban egyaránt jól szerepeltek felnőtt versenyzőink, a mögöttünk hagyott négy esztendőben több aranyérmet szereztünk az országos bajnokságokon – tette hozzá Bárdos Ferenc, aki Bujáki János, Varga Csaba, Szécsényi Szabolcs, Horváth Zsombor, Farkas Norbert, Horváth Tibor, Kovács Béla és Farkas Imre társaságában vehette át az Év felnőtt csapata elismerést Gyöngyös város napján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában