Labdarúgás

2022.06.29. 16:21

Eger SE: Urbán Flórián csapata ellen remiztek

A fiatalokkal tűzdelt Eger SE csapata az ugyancsak NB III-as zuglóiak vendégeként játszott döntetlent nyári első felkészülési mérkőzésén.

B. Cs.

A sok edzés után eljött az első edzőmeccs ideje

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2002-es születés Major Ernő gólja jelentette az egyenlítést egri részről a szerdán délben rendezett edzőmeccsen. Ahogy a legutóbb Makón futballozott gólszerző, úgy további fiatal játékosok kaptak szerepet az egrieknél, ám közülük mind nincs leigazolva. Az ESE vezetőedzője, Szekeres Adrián valamennyi labdarúgónak 45 perces játéklehetőséget biztosított arra, hogy megmutassa tudását az óriási hőségben. Az NB III. Nyugati csoportjában legutóbb ezüstérmet szerzett, házigazda BVSC-Zugló együttesénél Urbán Flórián személyben ezúttal mutatták be az új vezetőedzőt. A korábbi 40-szeres válogatott védő azt a feladatot kapta, hogy az NB II-bejutassa a vasutas gárdát.
Felkészülési mérkőzésen:

BVSC-Zugló–Eger SE 1–1 (1–0)

Budapest, Szőnyi út. 

Eger SE, 1. félidő: Szalay – Rébék, Hegedűs, Hadnagy, Orosz, Révész, Jónyer, Bakondi, Nagy G., Nagy G., Szabó T., Berki. 2. félidő: Sz. Varga – Juhász G., Burger, Valkay, Dobler, Medveczki, Fejes, Mezey, Major, Banik, Batta. 
Gól: Major.

A további program

  • Július 13., szerda, 11.00: Mezőkövesd Zsóry FC II.–Eger SE
  • Július 16., szombat, 11.00: DVTK II.–Eger SE
  • Július 24., vasárnap, 17.00: Eger SE–Egerszalók (Szentmarjay stadion)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában